Ekonomi Şarj istasyonu güvence altında

Şarj istasyonu güvence altında

28.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

RHG Enertürk Elektrikli Araç Şarj İstasyonları’nın kurulum, işletmeye alınma ve işletme süreçleri, Almanya’nın bu alandaki en güvenilir markalarından olan TÜV SÜD’ün gözetiminde gerçekleştirilecek.

Şarj istasyonu güvence altında

Sektörde ilk olan bu uygulama sayesinde hem elektrikli araçlar hem de kullanıcılar için istasyonlarda oluşabilecek risk ve kazalara karşı yüksek düzeyde güvenliğin sağlanarak «güvenli şarj istasyonu» ifadesinin sektöre kazandırılması hedefleniyor.

Haberin Devamı

Altı aylık periyotlarla TÜV SÜD tarafından kontrol edilmeye devam eden RHG Enertürk Şarj İstasyonlarında yer alan QR kod ile ilgili istasyonun gözetim bilgilerine kolayca ulaşılabilecek. RHG Enertürk Enerji Genel Müdürü Alpay Beyla, “Türkiye’de elektrikli araç şarj istasyonu işletme lisansı alan ilk 5 şirketten biriyiz. Müşterilerimizin ve çalışanlarımızın güvenliğini ön planda tutuyor ve çalışmalarımıza bu doğrultuda yön veriyoruz” dedi. TÜV SÜD Türkiye Genel Müdürü Kerim Eroğlu ise “İş birliğimizin müşterilere değer katmasını hedefliyoruz” dedi. -EKONOMİ SERVİSİ