Ekonomi ‘Şehir Konakları’yla Ümraniye’ye döndü

‘Şehir Konakları’yla Ümraniye’ye döndü

16.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sur Yapı, Metrogarden Konut ve AVM projesinin ardından Ümraniye’de ‘Şehir Konakları’ konut projesini hayata geçiriyor.

‘Şehir Konakları’yla  Ümraniye’ye döndü

Şehir Konakları’nda, aralarında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve bahçe dublekslerinden oluşan 28 farklı metrekare seçeneğinden oluşan 208 adet daire bulunuyor. 200 milyon lira yatırım değerine sahip proje, 5 katlı bahçe konaklarıyla dikkat çekiyor. 13 dönüm arazi üzerine inşa edilen Şehir Konakları konut projesi, 4 dönümlük bahçe ve yeşil alanlardan meydana geliyor. 2 adet 5 katlı bahçe konakları, 9 katlı 3 blok şeklinde teras konakları ve 14 katlı rezidans bloğundan oluşan konut projesinde bloklar tasarlanırken birbirinin görüş alanlarına girmemesine dikkat edilerek, köşe komşuluklarla, salon-mutfak cephelerine geniş boşluklar oluşturulmasına özen gösterildiği ifade ediliyor. Ticari alanlar ise caddeye cepheli bir konumda yer alırken, site dışına da hizmet edebilmeleri sağlanıyor.

‘Az katlı mimari’

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, bölgede daha önce yaptıkları Metrogarden projesinden örnek vererek, “Konut projesini 1.5 ay gibi kısa bir sürede satarak son derece memnun edici bir sonuca ulaşmıştık. 8 milyondan fazla ziyaretçiyi ağırladığımız Metrogarden AVM ile de bölgeye değer kattık. Yeni inşa edeceğimiz konut projesi Şehir Konakları ile de bölgeye yeni bir soluk getireceğimize inanıyoruz. Bu projemiz de Metrogarden AVM’ye ve metro hattına sadece yürüme mesafesinde” dedi.

Altan Elmas, projenin mimari yapısı ve merkezi konumuna vurgu yaparak, şunları söyledi:

“Şehirli bir konut projesi olarak tasarladığımız Şehir Konakları’nda, modern mimari anlayışını konak tarzıyla harmanladık. Az katlı mimariyi tercih ettiğimiz projemizi, burada yaşamayı planlayanlara yönelik inşa ediyoruz. Modern mimariyle yorumlanmış konak tipi, az katlı, yatay mimarinin olduğu proje, şehirli ama içten ve samimi çehresini ortaya koyuyor. Ulaşımı da son derece kolay... Çevreyolu ile üç köprüye kolayca ulaşabilmek mümkün. 2017 yılının başında açılacak olan Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı üzerindeki istasyona yalnızca 600 metre uzaklıkta yer alıyor. Metrobüs ve otobüs hatlarıyla kesişen bu istasyon, Marmaray bağlantısıyla da Şehir Konakları konut projesini toplu ulaşımın merkezine taşıyor.”

Yazarlar