Ekonomi‘Sendikalı işçi için vergi indirimi olsun’

‘Sendikalı işçi için vergi indirimi olsun’

15.10.2021 - 07:01 | Son Güncellenme:

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, sendikal örgütlenmenin teşvik edilmesi gerektiğini belirtirken, ürünlere “bu ürün sendikalı işçiler tarafından üretildi” notu düşülebileceğini, sendikalı işçi çalıştıran işverenlere vergi indirimi gibi teşvikler sunulabileceğini söyledi.

‘Sendikalı işçi için vergi indirimi olsun’

 

HANDE ATILGAN Antalya - Arslan, Antalya’da düzenlenen Hizmet-İş Sendikası Genişletilmiş İl Başkanları Kurulu Toplantısı kapsamında gazetecilerle bir araya geldi.

Haberin Devamı

‘Ürüne yazılsın’

Sendikanın da cazip hale getirilmesi gerektiğini belirten Arslan, ürünün üstüne “bu ürün sendikalı işçiler tarafından üretildi” gibi yazılar yazılabileceğini ya da sendikalı işçi çalıştıran işverene vergi indirimi gibi teşvikler sunulabileceğini söyledi. Arslan işverenin teşviklerden yararlanmak için sendikalı işçi çalıştırmayı isteyeceğini anlattı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler