Ekonomi Sigortacı gazetesi artık televizyonda

Sigortacı gazetesi artık televizyonda

11.06.2008 - 00:26 | Son Güncellenme:

Sigortacı gazetesi, Assist Line’nin sponsorluğunda Star TV’de yayınlanan ‘Sigortacı’ programıyla medyadaki atağını sürdürüyor.

Sigortacı gazetesi artık televizyonda

25 yıldır sigorta sektörüne hizmet veren Sigortacı gazetesi, mayıs ayında yayınlanmaya başlayan televizyon programıyla, sigorta sektörü ve Bireysel Emeklilik Sistemi’ni vatandaşlarla buluşturuyor.
Sigortacı gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve Dünya gazetesi yazarı Can Kantar’ın hazırladığı program her cumartesi 12:30’da yayınlanıyor. Dört haftadır yayınlanan programda, sigorta ürünleriyle ilgili tüketicinin bilmesi gereken konuların yanı sıra ünlülerle söyleşiler ve sokak röportajları da bulunuyor.
25 yıldır sektör içi iletişi sağlayan Sigortacı gazetesi, ayrıca sektörle ilgili haberlerin gazete ve dergilere dağıtımını yaparak, sigortacılığın nihai tüketiciyle televizyonla birlikte yazılı basın yoluyla da buluşmasını sağlıyor. 

Beklenenin üzerinde ilgi
Programı yayına hazırlayan Can Kantar, sigorta sektörünün en önemli sorununun vatandaşa kendini doğru anlatamamak olduğunu söyledi.
Kantar,  “Sigortacı programıyla bu sorunu aşmaya çalışıyoruz. E-mail adresimize tüketicilerden birçok mail geliyor. Biz sektörün içinde olduğumuzdan, işin başında programın bu kadar ilgi çekebileceğini tahmin edemedik. Tüketicilerin programa gösterdiği ilgiyi gördükçe, çalışmamızın karşılığını aldığımızı düşünüyor ve mutlu oluyoruz” dedi.