Ekonomi Singapurlu Omix Tuzla’da cep üretiyor

Singapurlu Omix Tuzla’da cep üretiyor

26.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Teknoloji devleri Samsung, Xiaomi, Oppo, Tecno, Vivo ve İnfinix’in ardından Türkiye’de yatırım yapan firmalara Omix de eklendi. Singapur merkezli cep telefon markası Omix, Tuzla Organize Sanayi Bölgesinde üretime başladı.

Singapurlu Omix Tuzla’da cep üretiyor

Omix’in başında ise teknoloji sektörünün yakından tanıdığı bir isim bulunuyor. General Mobile ile mayıs ayında yollarını ayıran Muzaffer Gölcü, Omix Türkiye Genel Müdürü olarak görev yapacak. Firmanın önümüzdeki haftalarda düzenleyeceği toplantı ile açıklama yapması bekleniyor.

Haberin Devamı

Türkiye’deki faaliyetlerine sessiz sedasız başlayan Omix iki yeni ürününü de satışa sundu. Giriş seviyesi modellerinden X300, 6,67 inç bir ekrana sahip. Arkada dörtlü kamera dizilimi ile gelen cihaz yapay zeka destekli. 6.67 inç boyutundaki Omix X500 modeli de gücünü MediaTek Helio G80’nin 8 çekirdekli işlemci ve 5000 mAh pilden alıyor. Türk Telekom ve Turkcell mağazalarında satışa sunulan cihazlardan X300 modelinin fiyatı 2399 lira, X500 modelinin fiyatı ise 2799 lira. Kulaklık hediyesiyle satılıyor.