Ekonomi Süper Loto çekilişi bu akşam saat kaçta? Süper Loto 24 Aralık çekilişinde ikramiye tutarı 23 milyon!

Süper Loto çekilişi bu akşam saat kaçta? Süper Loto 24 Aralık çekilişinde ikramiye tutarı 23 milyon!

24.12.2020 - 11:46 | Son Güncellenme:

Süper Loto çekilişi için geri sayım devam ediyor. Şans oyunu severler tarafından yakından takip edilen Süper Loto çekilişi haftanın üç günü gerçekleştirilen çekilişler ile talihlileri ile buluşuyor. Rekor ikramiye tutarı ile binlerce vatandaşın umut kapısı olarak gördüğü şans oyunları arasında yer alan Süper Loto'da büyük ikramiye tutarının 23 milyon TL'yi aşması bekleniyor. Peki Süper Loto 24 Aralık çekilişi saat kaçta?

Süper Loto çekilişi bu akşam saat kaçta Süper Loto 24 Aralık çekilişinde ikramiye tutarı 23 milyon

Süper Loto çekilişi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor Şisal Şans tarafından devralındıktan sonra haftanın üç günü gerçekleştirilen çekilişler ile talihlilerin belirlendiği Süper Loto'nun bu hafta içerisindeki ikinci çekilişi bu akşam gerçekleştirilecek. Bugün gerçekleştirilecek oyunlar ile Süper Loto'da büyük ikramiye tutarının 23 milyon TL'yi aşması bekleniyor. Peki Süper Loto çekilişi bu akşam saat kaçta?

Haberin Devamı

SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ BU AKŞAM SAAT KAÇTA?

Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da gerçekletirilecek. Çekilişi canlı olarak takip etmek isteyen vatandaşlar Milli Piyango TV Youtube ekranı üzerinden gerçekleştirilecek olan çekilişi saat 21:30'dan itibaren canlı olarak takip edebilecek

MİLLİ PİYANGO ONLİNE ÜZERİNDEN SÜPER LOTO ÇEKİLİŞİ OYNA

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Haberin Devamı

Arkadaşlarınla Ortak Bilet satın alabilirsin. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto oynamak için ister www.millipiyangonline.com’a gel, ister Milli Piyango uygulamasını kullan, istersen de sana en yakın satış noktamızı ziyaret et. Hem dijitalde hem sokakta; sana yakın her yerdeyiz!

Süper Loto; www.millipiyangonline.com üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir. Hem dijitalde hem sokakta; sana en yakın yerdeyiz!