Ekonomi ‘SUR YAPI’ 17 projesinde ticarileri satışa çıkardı

‘SUR YAPI’ 17 projesinde ticarileri satışa çıkardı

05.08.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, 17 farklı projesindeki ticari alanları satışa sundu.

‘SUR YAPI’ 17 projesinde ticarileri satışa çıkardı

Anadolu Yakası’nda Sancaktepe’de Muhit ve Lavender, Koşuyolu’nda Excellence, Ümraniye’de Şehir Konakları ve Exen İstanbul, Maltepe’de Yeşilmavi, Sultanbeyli’de Gölbahçe Evleri, İlkbahar ve İdilia, Çekmeköy’de Tilia; Avrupa Yakası’nda ise Topkapı Evleri, Kağıthane’de Tempo City, Ispartakule’de Bahçeyaka, Eyüp’te Axis İstanbul Ofis, Güneşli’de Corridor ve Mirage, Sultangazi’de Vitrin projelerindeki ticari alanların kampanyalı fiyatlarıyla çeşitli fırsatlar sağlayacağı belirtildi.

Haberin Devamı

180 bin TL sürprizi

17 farklı projede bulunan toplam 321 adet ticari alanın büyüklükleri 11 metrekare ile 2.520 metrekare arasında değişiyor. Ticari alanların fiyatları ise KDV dahil 180 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projelerin farklı kampanya ve ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Sur Yapı’nın 12 farklı lokasyonunda yer alan 17 projesinin her birinin gelişimini sürdüren ve kazandıran bölgelerde yer aldığına dikkat çekildi.

Sadece proje sakinleri değil tüm bölge halkı tarafından kullanılacak biçimde tasarlanan ticari alanların, bu özellikleriyle yoğun bir trafiğe sahip olacağı kaydedildi. Kampanya kapsamında ayrıca yüzde 10 indirim sonrasında 60 ay 0 faiz ile ödeme imkanı sunuluyor. Lansmanı yakın bir tarihte yapılan Topkapı Evleri ve Tempo City projelerinde ise 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Haberin Devamı

Tapu daireleri Ziraat Bankası ile entegre oldu

Tapu Kadastro ve Ziraat Bankası anlaştı, artık tapuya konulacak ipotekler için idareye gitmeye gerek kalmadan, işlemler Ziraat Bankası’nda tamamlanabilecek. Bu büyük adımın tapu dairelerinin yükünü önemli ölçüde hafifleteceğini ve gerçek bir otomasyon sisteminin uygulanmaya başlandığını belirten TGM Trend Gayrimenkul Genel Müdürü Hakan Erilkun, “Bugüne kadar yapılan uygulamalarda, tapu dairesinde işlemler başlatılıyor, ödeme yapıldıktan sonra ipotek tesisi için tekrar Tapu Dairesine gidiliyordu. Taraflar açısından uzun süren muamele süreci Tapu Daireleri için de bekleyen işlemler açısından büyük zorluk oluşturuyordu. Yeni sistem ise aslında olması gereken büyük otomasyon sisteminin en önemli parçası” dedi.