Ekonomi Sur Yapı’ya ödül

Sur Yapı’ya ödül

16.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Marketing Türkiye ve Akademetre Research & Strategic Planning iş birliğiyle bu yıl altıncı kez düzenlenen “The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri”nde Sur Yapı, gayrimenkul ve inşaat kategorisinde “Yılın İtibarlısı” ödülüne layık görüldü.

Sur Yapı’ya ödül

Sur Yapı’nın ödülünü Sur Yapı Genel Müdür Vekili Atilla Elmas ve Sur Yapı Genel Müdür Yardımcısı Barış Ekener birlikte aldı.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, pazarlama ve pazarlama iletişimi alanlarında 2019’da yapılan çalışmaların bütünleşik pazarlama disiplini üzerinden değerlendirildiği The ONE Awards’da yılın en itibarlısı seçildiklerini belirterek şunları kaydetti:

“Bu ödülün, TÜİK tarafından demografik yapı dikkate alınarak seçilen İstanbul, Ankara, İzmir, Trabzon, Bursa, Balıkesir, Erzurum ve Samsun gibi illerde tüketicilerin görüşleri alınarak sonuçlanmış olması bizim için anlamlı. 2019, zor geçen bir yıl olmasına rağmen faaliyetlerimizi kesintisiz sürdürdük. Sözlerimizi tutmak için gayret gösterdik. Çalışmalarımızın ödül olarak geri dönüşünü görmek mutluluk verici. Bu ödül, yaptığımız işlerin doğruluğunu teyit etme imkanı veriyor ve işlerimize daha çok motive olmamızı sağlıyor.”

Yazarlar