Ekonomi Taksi plakalarının alım-satımına corona engeli!

Taksi plakalarının alım-satımına corona engeli!

18.03.2020 - 17:50 | Son Güncellenme:

Corona virüs salgını nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi ulaşıma ilişkin önemli bir karar aldı. İBB TUHİM’den yapılan açıklama, "Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkıp ülkemizde de görülmeye başlanan Koronavirüs’e (Covid-19) karşı ticari plaka (taksi, taksi-dolmuş, minibüs, servis) devir, tahsis ve araç değişim işlemleri, ikinci bir duyuruya kadar Başkanlığımız tarafından durdurulma kararı alındı." ifadeleri kullanıldı.

Taksi plakalarının alım-satımına corona engeli

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüsü nedeniyle taksi, minibüs, dolmuş, servislerin alım-satım işlemleri durduruldu. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ndan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

Tahsis, devir ve araç değişim işlemlerine corona ayarı

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkıp ülkemizde de görülmeye başlanan Koronavirüs’e (Covid-19) karşı ticari plaka (taksi, taksi-dolmuş, minibüs, servis) devir, tahsis ve araç değişim işlemleri, ikinci bir duyuruya kadar Başkanlığımız tarafından durdurulma kararı alındı. İnteraktif olarak e-tuhim sistemi üzerinden yapılan başvurulara ise işlem yapılmakta ve cevap verilmektedir.

Taksi plakalarının alım-satımına corona engeli