Ekonomi Tchibo’nun yeni mağazası, Torium Alışveriş Merkezi’nde

Tchibo’nun yeni mağazası, Torium Alışveriş Merkezi’nde

29.04.2011 - 02:30 | Son Güncellenme:

İlk kez 2005 yılında İstanbul Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi’nde açtığı mağazasıyla Türk tüketicisiyle buluşan Tchibo, şimdi de Torium Alışveriş Merkezi’nde.

Tchibo’nun yeni mağazası, Torium Alışveriş Merkezi’nde

İstanbul, Ankara, İzmit, Antalya, Eskişehir, Adapazarı, Mersin, Adana, Denizli, İzmir, Tekirdağ ve Bursa’da faaliyet gösteren mağazalarına yenisini ekleyen Tchibo, Torium’la birlikte 12 ilde 46 mağazaya ulaşmış oldu. Tchibo dünyada 1949 yılından beri 60 ülkede 1300 mağaza ve 120 bin satış noktasıyla faaliyet gösteriyor. Firma, kahve üretiminin yanı sıra tüm satış noktalarında her hafta değişen ürün yelpazesi ile kendine özgü perakendecilik anlayışı geliştirmiş.



Tutti koleksiyonu Kanyon Box’ta
Trendyol’un “Kanyon Box” projesi kapsamında Tuvana Büyükçınar Demir’in Tutti koleksiyonlarından 120 parça dönüşümlü olarak 25 Nisan - 15 Mayıs tarihleri arasında moda severlerle buluşacak. Ünlü tasarımcıların koleksiyonlarının yer aldığı Kanyon Box projesi kapsamında Tuvana Büyükçınar Demir “Tutti” koleksiyonu ile yer alıyor. Tutti koleksiyonunun yanı sıra, bu koleksiyonu kombin için ayakkabıdan, çanta, broş ve küpeye kadar pek çok çeşit aksesuar da Kanyon Box’ta.