Ekonomi Tekno noel baba!

Tekno noel baba!

30.12.2018 - 08:15 | Son Güncellenme:

.

Tekno noel baba

Yılbaşına az bir süre kala hediye almak isteyenler için karar verme zamanı daralıyor. Teknoloji ürünleri yılbaşı hediye seçeneklerinde ön sıralarda yer alıyor. Cep telefonundan bilgisayara, akıllı saatten akıllı ev aletlerine kadar pek çok alanda hediyeler sahiplerini bekliyor. Markalar da yeni yıla özel ürünlerini tüketicilerin beğenisine sunuyor. Yılbaşında öne çıkan tekno hediye seçeneklerine göz attık.

Haberin Devamı

Hesaplı...

- Bilgisayarlar da hediye seçenekleri arasında. Asus’un yeni modelleri geniş bir kitleye hitap ediyor. Şık ve estetik tasarım isteyenlere ZenBook Flip S UX370 hitap ediyor. Oyunculara hitap eden ROG STRIX GL703 oyuncu dizüstü bilgisayarı. Donanımı ve toz karşıtı soğutma sistemiyle en yeni oyunlarda rekabeti her yere taşımayı mümkün kılıyor. Tüm donanımı geniş ekranlı bir monitörün arkasında toplayan All-in-One PC de evin her odasına kolaylıkla uyum sağlayabilecek tasarımı ve kablo karmaşasını ortadan kaldıran mimarisiyle teknoloji meraklısı ailelerin vazgeçilmezi olacak.

- Hepsiburada ise elektronik hediye tavsiyelerinde bulundu. Akıllı saatler gibi giyilebilir teknoloji ürünleri, portatif özelliğiyle her yerde müzik dinleyebilme imkânı sağlayan bluetooth hoparlörler dikkat çekiyor. Oyun aksesuarları, kablosuz projektörler, projektör özelliği olan hoparlörler, yeni yıla yeni telefon diyenlere yüksek performans ve yapay zekâ destekli kamera ile Honor Play avantajlı fiyatla sunuluyor.

Haberin Devamı

Tekno noel baba

- Arçelik, şık tasarımının yanı sıra kullanım kolaylığıyla öne çıkan ürünler sunuyor. Arçelik, Eternity serisi ve mini telve Türk kahvesi makinesini alternatifler arasında. Kırmızı renkli K3300, CookSense teknolojisi sayesinde bol köpüğüyle gerçek Türk kahvesi lezzeti sunuyor.

Estetik tasarım

- Alcatel, 5V modelini yılbaşı için öne çıkarıyor. Estetik tasarımı yanında Full View 19:9 ekran ve fotoğraflarda iyileştirme için yapay zeka özellikleri var. 6.2 inç’lik ekranı, 3 GB Ram’i, 32 GB depolaması, 4000 mAh’lık pili bulunuyor. 12 MP+2 MP’lik ön, 8 MP’lik arka kamerası var.

Tekno noel baba

Üç renk seçeneği

- General Mobile’ın GM 9 Pro, GM 8 ve GM 8 Go modelleri, hediye alternatifleri arasında yer alıyor. GM 9 Pro, gelişmiş Kryo işlemci mimarisi, 4 GB Ram ve 64 GB dahili hafıza ile en zorlayıcı oyunlarda bile iyi performans sunuyor. 3.000 mAh pili ve üç renk seçeneği var.

Tekno noel baba

İnce bir model

- Lenovo, tablet modeli Tab 7 Essential’i hesaplı bir yılbaşı hediye seçeneği olarak sunuyor. Ayrıca çocukların güvenle kullanabileceği bir tablet modeli. Tab 7 Essential, ince ve hafif bir tablet. Model, 8.8 mm inceliğe ve 254 gram hafifliğe sahip. Lenovo Tab 7 Essential, 599 TL’lik fiyata sahip.

Haberin Devamı

Tekno noel baba