Ekonomi Teknoloji dünyasını buluşturacak

Teknoloji dünyasını buluşturacak

03.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Turkcell, kurumsal müşterilerini, iş ortaklarını ve dünyanın en önemli fikir önderlerini Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde buluşturuyor

Teknoloji dünyasını buluşturacak

Turkcell, kurumsal müşterilerini, iş ortaklarını ve dünyanın en önemli fikir önderlerini Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde buluşturuyor. Zirve, bu yıl 9 Mart Çarşamba günü İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

Turkcell Teknoloji Zirvesi, 50’nin üzerinde oturumda yaklaşık 100 kanaat önderini 7 binden fazla katılımcıyla bir araya getiriyor. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun konuşması ile açılacak zirvenin ana konuşmacıları arasında ünlü isimler yer alıyor. Mucit ve fütürist olan Singularity Üniversitesi Bilişim ve Network’ler Başkanı Brad Templeton, ‘Hem Oto Hem Mobil’ başlıklı bir konuşmaya imza atacak.

Test şansı

Konuşmasında ilerlemeyen trafikte acımasızca ilerleyen zamana ve akıllı otomobillere değinecek. McKinsey Global Institute Direktörü Richard Dobbs, iş dünyasının yakından tanıdığı ünlü bir ekonomist ve araştırmacı. Zirvenin en renkli isimlerinden biri de Prodea Systems Kurucusu ve CEO’su Anousheh Ansari ilk kadın uzay turisti kimliğiyle ön plana çıkıyor.
1 Nisan 2016 itibariyle geçilecek 4.5G’nin hemen öncesinde yapılacak zirvede ‘gelecek’ ve ‘değişim’ konuşulurken, katılımcılar 4.5G’yi ilk kez test edebilecekler.