EkonomiTİM’de yarış kızıştı

TİM’de yarış kızıştı

12.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Tekstil Sektör Kurulu Başkanı İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı İsmail Gülle, 30 Haziran’da yapılacak Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) başkanlık seçimi için adaylığını açıkladı.

TİM’de yarış kızıştı

Konuyla ilgili düzenlenen toplantıda projelerini anlatan Gülle, “Öncelikle hedefimiz ihracatın kilogram değerini 4 dolar seviyesine çıkaracak atılımlar için vizyon oluşturmak. İhracatçı sayısı yüzbinlerle anılacak bir Türkiye hedefimiz var. Çünkü amacımız dış ticaret fazlası veren Türkiye’dir. Bundan sonra ihracatçının sağladığı kaynakları doğrudan ihracatçının hizmetine sunacağız. İhracatçının gücüyle yaratılan ne varsa ihracatçıya misliyle vereceğiz” dedi.

Haberin Devamı

Toplantıya katılan TOBB Tekstil Sanayi Meclisi Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, İTHİB Başkanı Ahmet Öksüz, GATHİB Başkanı Fikret Kileci, Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, ATHİB Başkan Yardımcısı Zeki Kıvanç, İTHİB Başkan Yardımcısı Fatih Bilici ve Gemi Yat ve Hizmetleri İhracatçı Birlikleri Başkan Yardımcısı Başaran Bayrak, İsmail Gülle’ye destek verdiklerini açıkladı.

Şimdilik 3 aday

71 bin üyeli TİM’in seçim heyecanı sürüyor. 30 Haziran’da yapılacak ve 433 ihracatçının oy kullanacağı TİM Genel Kurulu’nda başkanlık için daha önce de 2 isim adaylığını açıklamıştı. İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB) Başkanı ve TİM Başkan Vekili Tahsin Öztiryaki ile TİM eski başkanı ve İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Satıcı geçtiğimiz hafta adaylıklarını duyurarak, projelerini anlatmıştı.

EN ÇOK OKUNANLAR

KEŞFETYENİ

İlgili Haberler