Ekonomi TOKİ 139 arsayı satışa çıkardı

TOKİ 139 arsayı satışa çıkardı

25.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Mülkiyeti TOKİ’ye ait İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere toplamda  18 ildeki 139 arsa, 3 Ağustos 2017 Perşembe günü Turyap’ın düzenleyeceği  açık artırma ile satışa sunulacak.

TOKİ 139 arsayı satışa çıkardı

Açık artırmada konut, ticari, eğitim, sağlık, sosyal-kültürel, akaryakıt, dinlenme tesisi imarlı arsalar için İstanbul, Ankara, İzmir müzayede salonlarından ve eş zamanlı olarak internetten teklifler alınacak. Arsalar, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere; Adana, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Karabük, Kayseri, Mersin, Samsun, Siirt, Tekirdağ ve Van illerinde bulunuyor.

Toplamı 750 milyon lira

İstanbul’da konut, eğitim, sağlık, akaryakıt imarlı; İzmir’de konut, akaryakıt ve dinlenme tesis imarlı; Ankara’da ticaret, konut, eğitim imarlı arsalarla birlikte diğer illerin de bulunduğu arsaların açılış bedelleri toplamı 750 milyon lira. Bu arsalardan öne çıkan Adana’da 40 dönüme yakın ticaret imarlı arsa 79 milyon liradan; İzmir Bornova’da 136 dönüme yakın toplu işyeri, ticaret, ibadet, belediye hizmet birimi, akaryakıt, LPG ve servis istasyonu, park ve otopark imarlı arsa 78 milyon liradan satışa çıkan en yüksek bedelli arsalar oldu.

Haberin Devamı