Ekonomi TOKİ 76 arsayı satışa çıkardı

TOKİ 76 arsayı satışa çıkardı

10.01.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

TOKİ, çeşitli illerde toplam 971 bin 623 metrekare büyüklüğündeki 76 arsayı “açık artırma” yöntemi ile satışa çıkardı.  Müzayede 26 Ocak 13.30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve İstanbul’daki TURYAP Genel Müdürlük Müzayede Salonu’nda yapılacak.

TOKİ 76 arsayı satışa çıkardı

Müzayede kapsamında Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Bahçelievler’deki 40 bin metrekarelik taşınmazın yanı sıra satışa çıkacak diğer yerlerle ilgili şu bilgiler verildi:

Haberin Devamı

“Ankara, Yenimahalle Yakacık’ta, küçük sanayi sitesi ve depolama alanı niteliğindeki 47 adet parsel, Etimesgut Aşağıyurtçu’da üniversite alanı, özel ortaöğretim tesis alanı.

İstanbul Başakşehir ve Kâğıthane’de bakım ve akaryakıt tesis alanları niteliğindeki taşınmazlar ile yine Başakşehir’de bulunan sosyal kültürel tesis alanları ile özel ilköğretim alanı.

İzmir Bornova Doğanlar’da 135 bin 750 metrekarelik, toplu iş yeri, ticaret, Belediye Hizmet Alanı, akaryakıt+LPG ve servis istasyonu ile otopark alanı nitelikli taşınmaz ile İzmir Konak Kültür Mahallesi’nde bulunan 12 bin 826 metrekarelik ticaret, turizm, konut niteliğindeki taşınmazın satışı yapılacak.”