Ekonomi Tosla ile Zorlu’da son koltuk öğrencinin

Tosla ile Zorlu’da son koltuk öğrencinin

17.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Zorlu PSM, Tosla ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliğiyle, genç sanatseverlere yönelik yeni bir uygulama başlatıyor.

Tosla ile Zorlu’da son koltuk öğrencinin

PSM, TOSLA ve TOG iş birliğiyle, etkinliklerindeki “son dakika koltukları”nı, öğrencilere açıyor. Tosla uygulamasına kaydolan öğrenciler, TOG’da oluşturulacak proje fonuna Tosla kartları ile 1 TL’lik sembolik bir katkı sağlayarak, o günün etkinliklerinde boş kalan koltuklara ‘talip’ oluyor. Detaylar Zorlu PSM sosyal medya hesapları, tosla.com ve Tosla sosyal medya hesaplarından (toslaapp) takip edilebilecek.

Zorlu PSM Genel Müdürü Murat Abbas, “Zorlu PSM’nin ziyaretçi profiline baktığımızda yaş ortalamasının oldukça genç olduğunu görüyoruz. Genç sanatseverlerden bize gelen talep ve yorumları uzun bir süredir değerlendiriyoruz. Gençlerimize kültürel hayata erişim imkanları yaratmanın önemli olduğuna inanıyoruz. Akbank’ın iştiraki AkÖde’nin Tosla uygulamasıyla yollarımız kesişti” dedi. AkÖde Genel Müdürü Sitare Sezgin ise, “Tosla ile gençlere sadece finansal bir çözüm sunmuyoruz aynı zamanda onları sosyal bir platformda buluşturup etkileşim halinde olmalarını da sağlıyoruz. İş birliğimiz, gençlerin sosyal hayatına dokunan önemli bir adım” diye konuştu. TOG Genel Müdürü Murat Çitilgülü de “Gençler için birçok kazanıma imkan sağlamış oluyoruz” dedi.

Yazarlar