Ekonomi Transform Fikirtepe’de kampanyalı satış başladı

Transform Fikirtepe’de kampanyalı satış başladı

16.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kentsel dönüşümün simgesi haline gelen Fikirtepe’de Obaköy Gayrimenkul ile Haldız İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Transform Fikirtepe projesinde satış başladı.

Transform Fikirtepe’de kampanyalı satış başladı

22 bin 466 metrekare arsa üzerindeki dört blokta 1080 konut bulunuyor. Proje, 450 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçerken, daire fiyatları ise 331 bin liradan başlıyor. Haldız İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Macit Haldız, son 5 yıl içinde 1 milyon metrekarenin üzerinde inşaat yaptıklarını hatırlatarak, halen 750 bin metrekarenin üzerinde inşaatlarının devam ettiğini söyledi.

Projede 120 aya kadar vade ve 0.80’den başlayan faiz oranları sunuluyor. Obaköy Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ender İmamoğlu ise Obaköy Gayrimenkul’ün yaklaşık 30 yıldan bu yana Ankara’da yemek fabrikası, Atakule İş Merkezi’nin işletimi, turizm gibi değişik alanlarda faaliyet gösterdiğini anlattı. Obaköy Gayrimenkul Genel Müdürü Fatih Küçükcan ise, “Fikirtepe dönüşümü her detayı düşünülmüş bir projedir. 61 yeni imar adası ile yapı stoğu tamamen yenileniyor” dedi.