Ekonomi TTS, 1.5 milyon euroluk yatırım yapacak

TTS, 1.5 milyon euroluk yatırım yapacak

25.03.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

TTS Lojistik, 25’inci yılında, 1.5 milyon euroluk yatırım yapacak. 2018 yılı sonu itibariyle hava ve deniz taşımacılığına başlayan TTS Lojistik’in yeni yatırımı kara, hava ve deniz taşımacılığı teknolojilerine yönelik olacak.

TTS, 1.5 milyon euroluk yatırım yapacak

TTS Lojistik, 2019 yılında, İtalya hattına çalışacak kendi araç filosunu oluşturacak. Şirket, Şekerpınar’da lojistik depo ve ihracat deposu olarak kullandıkları tesislerini de büyütmeyi planlıyor.

Haberin Devamı

TTS Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ferhan Demirel, önümüzdeki beş yılda büyüme hedeflerinin olduğunu ve hız kesmeden bu projelerini hayata geçireceklerini söyledi. Ferhan Demirel, “2014 yılında bir karar aldık ve agresif bir büyüme stratejisine geçtik. 2017 yılında İtalya departmanını kurduk. Oraya, ithalat ihracat için kendi filomuzu oluşturduk. Hem treyler olarak hem de çekici olarak yatırımlarımızı 2019 yılında da sürdüreceğiz. Avrupa’da kendi hatlarımızı kurarak, güçlü ve yaygın acente ağımızla Avrupa’dan Türkiye’ye kara taşımacılığında süreyi 5-6 güne indirdik. Butik hizmet veriyoruz” dedi.