Ekonomi Türkiye'nin en yeni yaşayan showroom'u açıldı

Türkiye'nin en yeni yaşayan showroom'u açıldı

27.02.2019 - 11:42 | Son Güncellenme:

Hansgrohe The Water Studio Istanbul‘un açılışı görkemli bir davetle gerçekleşti...

Türkiyenin en yeni yaşayan showroomu açıldı

Banyo ve mutfak armatürü üreticisi Hansgrohe Grup, Türkiye’deki en yeni yaşayan showroomu olan “THE WATER STUDIO ISTANBUL” açılışında basın mensuplarını ve konuklarını ağırladı.

Haberin Devamı

Hansgrohe Türkiye Genel Müdürü Albert Emlek’in hoşgeldiniz konuşmasıyla başlayan davet, Hansgrohe Grup CEO’su Mr. Hans Juergen Kalmbach’ın Hansgrohe Grup’un tarihi ve yolculuğunu anlatan sunumuyla devam etti. Hansgrohe Türkiye Pazarlama Müdürü Zerrin Türk’ün hansgrohe ve AXOR markalarına ait benzersiz tasarıma ve fonksiyonelliğe sahip ürünlerinin yer aldığı showroom hakkında detaylı bilgiler verdiği davette The Water Studio İstanbul katılımcıların büyük beğenisini kazandı.

Suyun Güzelliğini Keşfetmek için...The Water Studio İstanbul

The Water Studio İstanbul; Hansgrohe Grubun Londra’dan sonra suyun güzelliğini keşfetme duygusundan yola çıkarak tasarlamış olduğu dünyadaki ikinci showroomu olma özelliği taşıyor. Yüksek kaliteli ve en son teknolojiyle üretilmiş AXOR ve hansgrohe marka ürünlerini görme ve deneme imkanı sunan The Water Studio İstanbul, Türkiye’nin en yeni yaşayan showroomu olarak sektörde fark yaratacak.

Haberin Devamı

Yaklaşık 450m2 büyüklüğünde alana sahip olan The Water Studio İstanbul’da sergilenen yenilikçi çözümlere imza atan, ilham verici ve heyecan uyandıran ürünler; mimarları, tasarımcıları, Axor ve hansgrohe marka tutkunlarını yeniliklerle buluşturarak seçimlerinde yardımcı olacak.

Sürdürebilirlik, tasarım ve teknolojik gelişmeleriyle çığır açan Hansgrohe Grup, sektörün kalbinin attığı en önemli bölge olan İstanbul Mecidiyeköy’de hizmete sunduğu The Water Studio İstanbul ile sektördeki gelişmelere öncülük etmeye devam edecek.

Hansgrohe Grup Hakkında-Kara Orman'dan gelen orijinal Teknoloji, tasarım ve sürdürebilirlik

Hansgrohe Grup; banyo, mutfak armatürleri, duş başlıkları ve duş sistemleri alanında dünyanın lider üretici firmasıdır. 118 yıldır sıhhi tesisat sektöründe hizmet veren Kara Orman merkezli şirket, kendi sektöründe teknoloji, tasarım ve sürdürülebilirlik konularında çığır açan, gelişmelere öncülük eden marka olarak anılıyor. 34 şirketi, 21 satış ofisi, 146 ülkeye satışı ve dünya çapında tedarik ağı ile müşterilerine uzun ömürlü kaliteli ürünleriyle hizmet vermektedir. Hansgrohe Grubu 500’den fazla tasarım ödülüne layık görülmüştür. Sürdürülebilir üretim ve kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Hansgrohe Grubun ürünleri dünyanın en yüksek binası olan Dubai’deki Burj Khalifa gibi dünyanın dört bir yanında bulunan sembolik projelerde yer almaktadır. Hansgrohe 2017 yılını 1.077 milyar euronun üzerinde bir ciro ile kapatmıştır. Günümüzde, 5000’den fazla çalışanı bulunan Hansgrohe Grubun Almanya başta olmak üzere Fransa, Hollanda, ABD ve Çin gibi birçok ülkede de üretimi bulunmaktadır.