Ekonomi TUSAŞ Shop açıldı

TUSAŞ Shop açıldı

04.02.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

ATAK helikopteri, GÖKBEY, ANKA, Hürkuş gibi önemli projelere imza atan, Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), gelen yoğun talep üzerine ürünlerinin maketlerinin ile aksesuarların satıldığı “TUSAŞ Shop”u hizmete açtı.

TUSAŞ Shop açıldı

Türkiye’nin önde gelen savunma sanayii şirketlerinden TUSAŞ, yoğun istek üzerine önemli bir adım attı. Türkiye’nin ilk yerli üretim taarruz helikopteri ATAK, ilk yerli genel maksat helikopteri GÖKBEY, ANKA, HÜRKUŞ ve Milli Muharip Uçak (MMU) gibi projelerle göz dolduran TUSAŞ, ürünlerinin maketlerinin, giysilerin ve aksesuarların satıldığı “TUSAŞ Shop”u açtı. Sanal mağaza üzerinden satışa çıkan ürünler arasında en çok ilgiyi maketler görüyor. Gökyüzüne gönül verenler ATAK, GÖKBEY, ANKA, MMU ve HÜRKUŞ’un maketlerine www.tusasshop.com.tr adresinden ulaşabiliyor. Maketlerin fiyatları 350 ila 480 lira arasında değişiklik gösteriyor. Maketin yanı sıra tişörtler, pilot montu, polar mont, bandana, bere, peç, anahtarlık, kupa ve daha bir çok ürün mağazada satışa sunuldu.

Haberin Devamı

Mağaza açılacak

Oluşturulan sanal mağazada ilerleyen günlerde, ürün çeşitliliği ve stoklar artacak. Şu an için havale/eft satış yapan mağazada, ilerleyen günlerde kredi kartı imkanı da getirelecek. TUSAŞ’ın Ankara Kazan’daki fabrika girişine de yerleşik olarak bir mağaza açılacak. Yerinden satış imkanı sunacak olan mağaza, şubat ayı içinde hizmete girecek.

TUSAŞ Shop açıldı