Ekonomi Ünlü müzikal Grease Astoria için geliyor

Ünlü müzikal Grease Astoria için geliyor

04.12.2009 - 02:47 | Son Güncellenme:

Astoria Alışveriş Merkezi Genel Müdürü Ümit Teoman, AVM’nin ikinci yılı nedeniyle dünyanın en ünlü müzikallerinden biri olan Grease’i Türkiye’ye getireceklerini açıkladı

Ünlü müzikal Grease Astoria için geliyor

Müzikalin 25 Mayıs- 2 Haziran tarihleri arasında 8 gösteri için İstanbul’a geldiğini ifade eden Teomoan şunları söyledi:
“İki ay boyunca toplamda 500 liralık alışveriş yapan müşterilerimize müzikal bileti hediye ediyoruz. 16 bin bilet dağıtmayı düşündüğümüz gösteri için filmin oyuncularından John Travolta ve Olivia Newton-John’u da getirmek için temas içerisindeyiz.”
Müşterilere özel olarak hazırladıkları indirim ve para puan kazandıran Benefit Club Card’la ziyaretçi sayılarının yüzde 100 artacağına değinen Teoman 2010 sonuna kadar 500 bin kullanıcıya ulaşmayı hedeflediklerini anlattı. Kriz döneminde müşterilerin uzmanlaştığını ifade eden Teoman 2010 içerisinde 5 yeni markayı da bünyelerine katacaklarını belirtti. Astaş Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı ise günde 20-25 bin kişinin ziyaret ettiği AVM ile ilgili olarak, “2 yılda 18.5 milyon ziyaretçiye ulaştık. 2 milyar dolar ciro yapan karlı bir yatırım olduk” dedi.