Ekonomi Uzaktan çalışmada teknolojik iş birliği

Uzaktan çalışmada teknolojik iş birliği

19.12.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Pandemi ile birlikte tüm dünyada birçok şirket artık kalıcı olarak hibrit ve uzaktan çalışma modeline geçiş yaparken; bu noktada kurumlar iş sürekliliğini sağlamanın yanında verimlilik, güvenlik, uzaktan erişim, kullanım kolaylığı gibi birçok süreci iyileştirmek için farklı çözüm arayışlarına girdi.

Uzaktan çalışmada teknolojik iş birliği

EKONOMİ SERVİSİ - Türkiye’nin yeni nesil iş ortağı NGN, dijital çalışma alanı çözümleri sunan Citrix ile yaptıkları iş birliği anlaşması ile kurumların uzaktan çalışma deneyimi ihtiyaçları uçtan uca karşılanarak verimlilik ve güvenliğin ön planda olduğu hizmet modelleri sunulduğunu duyurdu.

Haberin Devamı

Bu iş birliği ile sunulan farklı hizmet paketleri, kurumların masaüstü sanallaştırma ihtiyaçlarına en doğru çözümü sunmayı hedefliyor. Kendilerine en uygun paketi tercih eden kurumlar; çalışanlarına ihtiyaç duydukları her yerden ve istedikleri mobil cihazdan; güvenli, kesintisiz iş deneyimi sağlayabiliyor.

NGN Genel Müdür Yardımcısı Sinem Edil ve Citrix Türkiye Ülke Müdürü Serdar Yokuş’un katıldığı törenle duyurulan iş birliği; kurumsal kullanıcılar için özelleştirilerek Essential, Standart ve Advanced olarak 3 farklı pakette sunuluyor. Yeni nesil mimariye sahip hizmet, NGN’in Türkiye’nin en gelişmiş merkezleri arasında yer alan yatırımı Star of Bosphorus Veri Merkezi’nin teknolojiye sahip altyapısı ile sağlanıyor.