Ekonomi Vakko Fuudy’ye yatırım yaptı

Vakko Fuudy’ye yatırım yaptı

18.01.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vakko Holding, online gastronomik yemek şirketi Fuudy’ye toplam 10.1 milyon dolar değerleme üzerinden 3 milyon dolar yatırım yaptığını açıkladı. Vakko, dijital platform Fuudy’nin hizmetlerini genişletmeyi ve yeme içme sektöründeki lüks kavramını daha da yaygınlaştırmayı hedefliyor.

Vakko Fuudy’ye yatırım yaptı

EKONOMİ SERVİSİ - Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, “2022’de Vakko dostlarına verdiğimiz hizmeti daha üst seviyelere taşımak için dijitalleşmeye ve bu alandaki girişimlere destek vermeye devam edeceğiz. Fuudy’yi büyütmeyi, hizmetlerini çeşitlendirip geliştirmeyi ve müşteri deneyimine dair bilgi birikimimizi aktarmayı planlıyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Gastronomi odaklı

Vakko CEO’su Jaklin Güner ise “Dijital çağda, teknolojiyi kullanarak işi dönüştürmek artık çok daha önemli. Bu dönüşüme de öncülük etmek için ilham veren projeler üzerinde çalışıyoruz. Yakında yeni gelişmelerin de müjdesini vereceğiz" açıklamasını yaptı.

Cem Mirap ve İlker Baydar’ın ortaya çıkardığı Fuudy, ev konforunda iyi yemek teması ile 800’ü aşkın üye iş yeri ve 150’yi aşkın markanın yemeklerini İstanbul, İzmir ve Bodrum’da gastronomi tutkunlarına ulaştırıyor. 

 

Yazarlar