Ekonomi Yaza özel 36 ay vade farksız kampanya

Yaza özel 36 ay vade farksız kampanya

24.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Emlak Konut güvencesiyle Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı projesi İstanbul projesinde bir taraftan yaşam başlarken, diğer yandan yeni ödeme seçenekleri de tüketicilerle buluşturuldu.

Yaza özel 36 ay vade farksız kampanya

 

Evlerin tamamı akıllı

Haberin Devamı

Buna göre, Büyükyalı’da yaz dönemine özel 36 ay vade farksız banka kredili ödeme koşulları bir arada sunuluyor. Büyükyalı’da, 1+1’den 5+1’e, penthouse veya Loft evlerden Fendi Casa’nın özel olarak dizayn ettiği bloğa kadar farklı tarzda konut tipleri yer alıyor.

Proje alanında yer alan ve aslına uygun şekilde restore edilen Fişekhane’nin önemine dikkat çekilirken, sinemaları, ulusal ve uluslararası sergilere ev sahipliği yapacak galerileri, Türkiye’de ilk defa yer alacak markaları, Türk ve dünya mutfaklarından gurme restoranları ve kafeleriyle şehrin yeni buluşma noktası olduğu ifade edildi.

Büyükyalı projesindeki evlerin tamamının akıllı ev sistemine sahip olduğu kaydedilirken, evdeki tüm teknolojik eşyaların uzaktan kontrol etmenin yanı sıra, projedeki tüm hizmetlerden tek tıkla faydalanmanın mümkün olduğu belirtildi. Projenin donatı alanlarına ilişkin ise “30 kilometre sahil şeridinde yürüyüş imkanı, SPA, havuz, tenis kortu, yetişkin ve çocuk fitness salonları gibi spor alanlarıyla sağlıklı yaşam, Büyükyalı’da hayatın parçası haline geliyor. Organik semt pazarı ve doğal pazar yeri ile sağlıklı ürünlere ulaşmak çok kolay” denildi.

Haberin Devamı

Yaza özel 36 ay vade farksız kampanya