Ekonomi Yeni ‘led’ serisi bayilere tanıtıldı

Yeni ‘led’ serisi bayilere tanıtıldı

19.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

Panasonic’in 100 yılı aşkın tecrübesi ve birikimi ile tasarlanan, Led Aydınlatma ürünleri; İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilen Panasonic Life Solutions Türkiye bayi toplantıları ile tanıtıldı.

Yeni ‘led’ serisi bayilere tanıtıldı

Maske, mesafe ve hijyen başta olmak üzere tüm Kovid - 19 tedbirlerinin üst düzeyde uygulandığı toplantılara, yaklaşık 60 bayi katıldı. Toplantılarda Panasonic Life Solutions Türkiye Şirket Başkanı Tatsuya Kumazawa, şirket başkan yardımcıları ve diğer yöneticiler de hazır bulundu. Toplantıda konuşan Kumazawa, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Panasonic Life Solutions Türkiye olarak hem Türkiye, hem de ihracat pazarlarındaki başarımızı her geçen gün artırarak sektörümüzün gelişimine ve büyümesine katkı sağlamayı sürdüreceğiz. Şirketimiz, pazarın değişen ihtiyaçlarına cevap verebilme kabiliyetini daha iyi bir yaşam, daha iyi bir dünya vizyonuyla destekleyerek, gelişen teknolojiler doğrultusunda, hayata konfor katan ürün ve çözümler sunmaya devam edecek. Tüm bu hedeflerimizin gerçekleşmesinde Türkiye’nin büyüme potansiyeline olan inancımız büyük rol oynayacaktır. Yeni yatırım ve istihdam bu inancın en önemli göstergesi.”