Ekonomi Yeni toptan market AVM’lerde yayılacak

Yeni toptan market AVM’lerde yayılacak

02.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Toptan market alanında yeni bir marka doğuyor. Anpa Toptan Market, diğer rakiplerinin aksine alışveriş merkezlerinde yayılmak için yola çıktı. İstanbul Haramidere’den sonra ilk AVM marketini 212 Outlet Alışveriş Merkezi’nde açtı.

Yeni toptan market AVM’lerde yayılacak

Anpa Toptan Market Genel Müdürü Mehmet Yeğen, 30 yıldır gıda sektöründe olduklarını belirterek, toptan gıda marketleri alışveriş merkezlerinde yaymak için çalışacaklarını söyledi. Yeğen, 212 Outlet AVM’nin haricinde Avrupa yakasında iki alışveriş merkezinde daha market açma planları olduğunu aktardı.

Haberin Devamı

Normal marketlere göre aynı markalarda en az yüzde 20 daha uygun fiyat sunduklarını dile getiren Mehmet Yeğen, “212 Outlet AVM’de açılışımıza özel yüzde 35-40 oranında düşük fiyat sunacağız. Bayram alışverişi için avantaj sağlayacağız” dedi.

Anpa Gross’un AVM içerisinde bulunan ilk şubesi olma özelliği taşıyan mağaza toplam 11.000 m2’lik satış alanına sahip. 1989 yılında Anadolu Pazarlama adıyla kurulan Anpa Gross, kurulduğu günden bu yana misafirlerine market alışverişlerinde en uygun fiyat garantisini sunuyor. Raflarında 15.000‘den fazla ürün çeşidini sunan Anpa Gross’ta dünyaca ünlü, güvenilir markaları inanılmaz fiyata sunuyor.

‘Hareket getirecek’

212 İstanbul Power Outlet Genel Müdürü Hasan Necip Akol ise Anpa Toptan Market’i alışveriş merkezlerinde açmaktan memnun olduklarını belirterek, “Çok iyi fiyatlar sunuyor. Alışveriş merkezimize hareket katacak. Bayram alışverişini hareketlendirecek” dedi. AVM’lerinde 155 marka bulunduğunu da aktaran Akol, “Civil gibi yeni markalar da merkezimizde mağaza açtı. Outlet AVM konusunda ilklerdeniz. Son dönemde kurların artması nedeniyle de outlet AVM’lere talepte artış var. Bu konsept gelişiyor. Ziyaretçi sayımız artıyor” diye konuştu.