Ekonomi Yeni ürün yağmuru

Yeni ürün yağmuru

07.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Eylül ayıyla beraber bütün markalar yeni ürünlerinin birer birer lansmanını yapıyor.

Yeni ürün yağmuru

Teknoloji alanında pek çok marka bu hafta ürünlerini tanıttı. Adeta ürün yağmuru yaşanıyor. Cep telefonundan laptopa, mouse’dan fotoğraf makinesine kadar pek çok yeni teknolojik cihaz piyasaya sürüldü. Yeni lanse edilen ürünlere göz attık.

Haberin Devamı

Genç Honor geldi

Akıllı telefon dünyasının genç markası Honor, yeni fiyat performans modeli Honor 7c’yi Türkiye’ye getiriyor. Çift kameralı ürün, 3 GB Ram, 32 GB deplama, yüz kilidi özelliği, çift kamera teknolojisi, portre modu gibi özellikler sunuyor. 13 MP+2MP arka kamerası var. 5.99 inç ekranı olan telefon, 1.8 GHz işlemci ile donatıldı. Android 8.0 işletim sistemi ve EMUI 8.0 kullanıcı arayüzüne sahip. 7.8 mm kalınlığında kompakt bir gövdesi var. Honor 7c, siyah, mavi ve altın seçenekleriyle satışa sunulacak. Türkiye’deki tüketiciler Honor 7c’yi, 11 Ekim tarihinden itibaren A101 online sitesinden satın alabilecek.

Yeni ürün yağmuru

Profesyonel dizüstü

Asus, yeni dizüstü bilgisayar modeli ZenBook Pro’yu tanıttı. Ürün, dizüstü bilgisayar deneyimine yeni bakış getiren ScreenPad özelliğiyle geldi. Profesyoneller için tasarlanan cihaz Windows 10 tabanlı. Dizüstü bilgisayarların dokunmatik yüzey (touchpad) işlevini yüksek çözünürlüklü, tümüyle renkli bir dokunmatik ekranla birleştiren ScreenPad, hem Windows uygulamaları hem de kendi ScreenPad uygulamalarıyla etkileşimler kurmak için yeni yollar sunuyor. 8. nesil Intel Core işlemcisi var. 15 inç FHD ekranın yanı sıra güçlü Intel Core i9 işlemci ve harici grafik işlemci kullanıyor. ZenBook Pro, profesyonel sanatçılar, tasarımcılar, programcılar için tasarlandı. ScreenPad ise geliştiricilere yeni uygulamalar geliştirme ya da masaüstü uygulamalarla entegrasyon fırsatları sunuyor.

Haberin Devamı

Yeni ürün yağmuru

Tuşlu telefon

Türk cep telefonu markası reeder, sahip olduğu telefon modellerinde yeni bir kategoriye imza atıyor. Tablet ve akıllı telefon kategorilerinde üst düzey ihtiyaçları karşılayan modellerinden sonra ilk tuşlu telefonunu üretti. F1’i, 29 Eylül’de Türkiye’de satışa sundu. Teknoloji market zincirlerinde satışa sunulacak olan telefonun önerilen satış fiyatı ise 449 TL olarak açıklandı. reeder F1 bir telefondan beklenen en temel ihtiyaçları karşılıyor. F1’in 2.4 inç ekran boyutu, 32+32 MB depolama seçeneği ve 0.08MP kamerası bulunuyor. 1700 mAH pil özelliğinin yanı sıra FM Radyo, Bluetooth, MP3 ve MP4 desteğine sahip.

Haberin Devamı

Yeni ürün yağmuru

Detayları kaydediyor

Canon, yeni nesil XF-HEVC formatının kullanıldığı XF705’i tanıttı. Görüntü kalitesi ve her detayı iyi kaydetme özelliğine sahip XF705, parazit performansı ve sinematik alan derinliği sunuyor. XF705, 4K video kalitesi, geliştirilmiş 12G-SDI ara yüzü ve IP akışı ile güçlendirilmiş HDR becerileri sayesinde video yaratıcıları için ideal bir seçenek olacağa benziyor. 1.0 tip CMOS sensör ve DIGIC DV6 işlemcinin birlikte kullanıldığı XF705, 4K UHD veri kullanımını hızlandırarak daha akıcı hale getiriyor. Cihaz, Dual Pixel CMOS AF özelliği sayesinde 1.0 tip CMOS sensörle daha büyük kritik odak ayarları yapılmasını sağlıyor. Dokunmatik odak kontrolü imkânı tanıyan XF705, doğru ve hızlı otomatik odaklanmaya yardımcı oluyor.

Yeni ürün yağmuru

Hızlı oyuncu faresi

Logitech G, haziran ayında tanıttığı G305 kablosuz oyun mouse’unu Türkiye’de piyasaya sundu. Lightspeed teknolojisini kullanan G305, Hero sensörü sayesinde yeni nesil performans ve önceki nesil farelerdewn 10 kat daha fazla güç verimliliği sunuyor. En yüksek oyun performansını vaat ediyor. Hızlandırma ya da yumuşatma olmadan iyi duyarlılık ve doğruluk sunan, yüksek güç verimliliğine sahip sensör, 12000 DPI’a kadar duyarlılık ve 400 IPS hassasiyet değeriyle öne çıkıyor. Hero sensörünün uzun pil ömrü sayesinde, performans modunda 250 saate kadar oyun oynanabiliyor. Pil ömrü dokuz aya çıkarılabiliyor. Yüksek manevra kabiliyeti için 99 gramlık ağırlıkla geldi.

Haberin Devamı

Yeni ürün yağmuru