Ekonomi Ziraat Finans Grubu 3 ödül birden aldı

Ziraat Finans Grubu 3 ödül birden aldı

08.05.2019 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ziraat Bankası, 2017 ve 2018 yıllarında olduğu gibi 2019 yılında da sosyal medyanın en etkin bankası seçildi.

Ziraat Finans Grubu 3 ödül birden aldı

Ziraat Bankası açıklamasına göre, BoomSonar ve Marketing Türkiye iş birliğinde organize edilen, sosyal medyaya damgasını vuran marka, ajans, proje ve kişilerin ödüllendirildiği Social Media Awards Turkey 2018 ödülleri açıklandı.

Haberin Devamı

Markaların sosyal medyada gösterdikleri performansın tarafsız veriye ve veri analizine dayalı olarak hazırlanan Social Brands marka endeksi sonuçlarına göre değerlendirildiği Veri Analitiği Ödülleri’nde bankalar kategorisinde Ziraat Bankası 2017 ve 2018’de olduğu gibi 2019’da da sosyal medyanın en etkin bankası seçildi.

Ziraat Katılım, Katılım Bankaları kategorisinde altın ödül alırken Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortaları kategorisinde Ziraat Emeklilik Bronz ödül aldı.

Ziraat Bankası Bankacılık Operasyonları ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Ali Kırbaş, gerek dünyada gerekse Türkiye’de sosyal medyanın günlük yaşam içerisindeki payının giderek arttığını belirtti.

Sosyal medya müşterilerle interaktif bir iletişim kurabilmenin önemi ve gerekliliğinin artık tartışılan bir konu olmaktan çıktığını aktaran Kırbaş, tüm markaların bu alanda aktif bir iletişim içerisinde olduğunu bildirdi.

Haberin Devamı

Sürekli güncellik

Kırbaş, Ziraat Finans Grubu olarak sosyal medyayı müşterilerle iletişimlerinin tamamlayıcı parçası gördüklerini dile getirdi.

Sosyal medyanın iki taraflı interaktif iletişime olanak sağlamasıyla farklılaşan bir kanal olduğunu vurgulayan Kırbaş, diğer taraftan sunulan içeriklerin çabuk tüketilebilir olması nedeniyle sürekli üretim, güncellik ve akılda kalmak için güzel işlerle ayrışmayı gerektirdiğini kaydetti.

Kırbaş, “Müşterilerimize doğru zamanda, doğru içeriği sunmaya çalışıyoruz. Ziraat Finans Grubu olarak bireysel müşteriye hitap ettiğimiz alanlarda sosyal medya iletişiminde doğru bir strateji izlediğimizi üç farklı kategoride aldığımız üç farklı ödül ile de görüyoruz” dedi.