Ekonomi Zorlu Enerji’den hızlı şarj noktası

Zorlu Enerji’den hızlı şarj noktası

18.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Zorlu Enerji’nin yeni nesil teknoloji markası ZES (Zorlu Energy Solutions), Türkiye’nin en çok seyahat edilen yollarına kurduğu 9 hızlı şarj noktasıyla tüm elektrikli araç sahiplerine lansman süresi boyunca, herhangi bir şarj bedeli ödemeden seyahat imkanı sunuyor.

Zorlu Enerji’den  hızlı şarj noktası

Elektrikli araç sürücüleri, bayram tatilinde İstanbul-İzmir, Ankara-İzmir ve İstanbul-Ankara arasındaki elektrikli şarj noktalarında dinlenirken araçlarını ücretsiz şarj edebilecek.

Haberin Devamı

ZES, İstanbul-İzmir otoyolundaki O3, O37 ve O68 dinlenme tesislerinde şarj ünitesi kurulumunu yaptı. ZES elektrikli araç şarj noktaları ‘Bozüyük-Sarar Outlet’ ve ‘Susurluk-Festiva’da, 15 Ağustos itibarı ile hizmet vermeye başladı. Yatırımların devamında ‘Afyon-Kolaylı Dinlenme Tesisi’, ‘Uşak-Festiva’ ve ‘Bolu-Highway’ olmak üzere üç noktada daha yapılacak kurulumla ZES elektrikli araç şarj noktalarının sayısı 9’a yükselecek.

ZES, yeni kurulumlarıyla birlikte sistem üzerinden aynı anda şarj edilebilecek araç sayısını 40’a çıkarırken elektrikli araç sahipleri bayram boyunca İstanbul-İzmir-Ankara üçgeninde özgürce ve kesintisiz seyahat edebilme imkanına kavuştu.