GüncelBizim İçin Şampiyon Filmi Nerede Çekildi?

Bizim İçin Şampiyon Filmi Nerede Çekildi?

Son Güncellenme:

.

Bizim İçin Şampiyon Filmi Nerede Çekildi

7 Aralık'ta sinema salonlarında gösterime giren Bizim İçin Şampiyon filmi efsane yarış atı Bold Pilot ile jokey Halis Karataş'ın hikayesini anlatıyor. Gerçek bir hikayeden uyarlanan filmde, bir döneme adını altın harflerle kazayan efsane yarış atı Bold Pilot ve etrafında şekillenen hayatlar konu ediliyor.

Haberin Devamı

Bir Döneme Damga Vuran Efsane: Bold Pilot

Bizim İçin Şampiyon Filmi Nerede Çekildi

Özdemir Atman'ın sahip olduğu Bold Pilot isimli yarış atı, at yarışına ilgi duysun, duymasın herkesin aklına kazınmıştır. Jokeyi Halis Karataş ile yüzlerce galibiyet kazanan Bold Pilot'un, 1996 yılı Gazi Koşusu’ndaki 2:26:22’lik rekoru henüz hiçbir yarışçı tarafından geçilememiştir.

Bizim İçin Şampiyon Filminin Oyuncuları Ve Filmin Konusu

Bizim İçin Şampiyon Filmi Nerede Çekildi

Film, Bold Pilot'un sahibi Özdemir Atman'ın kızı Begüm Atman ile jokey Hasan Karataş arasındaki gerçek aşk hikayesi ile izleyecilere duygu dolu anlar yaşatıyor.Bizim İçin Şampiyon filminde, 2014 yılında amansız bir hastalık nedeniyle hayatını kaybeden Begüm Atman'a Farah Abdullah hayat verirken, ünlü jokey Halis Karataş'ı genç oyuncu Ekin Koç canlandırıyor. Türkiye Jokey Kulübü eski başkanlarından ünlü Özdemir Atman'ı ise usta oyuncu Fikret Kuşkan canlandırıyor. Destansı bir hikayeye sahip filmin yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız oturuyor.

Haberin Devamı

Yoğun Bir Hazırlık Sürecinden Geçildi

Bizim İçin Şampiyon Filmi Nerede Çekildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü’nün de destek verdiği Şampiyon filminin çekimleri Veli Efendi Hipodramı'nda gerçekleştirildi. İstanbul, Adapazarı, Bursa ve Konya olmak üzere 4 farklı şehirde 50 günde çekilen filmde, Bold Pilot'ı canlandıran atlar, bilgisayar ortamında 2D/3D desteği ile birbirlerine benzetildi.Ünlü oyuncu Ekin Koç'un da film için tam 10 kilo verdiği, rolüne at binme dersleri alarak ve Halis Karataş'la vakit geçirerek hazırlandığı biliniyor.