Gayrimenkul Haberleri Bölge Raporu: Kemalpaşa'da Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Bölge Raporu: Kemalpaşa'da Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Son Güncellenme:

.

Bölge Raporu: Kemalpaşada Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Kemalpaşa’da güncel gayrimenkul fiyatları son zamanlarda hareketlilik gösteriyor. Sanayinin gelişme gösterdiği ilçede göç alma oranlarının son birkaç yıl içinde arttığı gözleniyor. Göç alan bir ilçe olması nedeniyle her geçen gün konut ihtiyacı da artıyor. Metronun da Kemalpaşa İlçesi’ne varacağını düşünüldüğünde bölgenin gayrimenkul piyasasında hareketlilik öngörülüyor.

Haberin Devamı

Kemalpaşa’da güncel gayrimenkul fiyatları ve amortisman süreleri

Bölge Raporu: Kemalpaşada Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Sosyo-kültürel yapısı gereği yalnız yaşayan nüfusun fazla olmasıyla Kemalpaşa’da güncel gayrimenkul konumunda 1+1 dairelerin çok fazla tercih edilmediği görülüyor. Az sayıda bulunan bu daireler ise 150 bin lira fiyatı civarında seyrediyor.

Kemalpaşa 2+1 daire fiyatları

ise 130 bin liraya alıcı bulurken tavan fiyatlar ise müstakil taş evlerde 450 bin, diğer daire örneklerinde 225 bine alıcı buluyor.

3+1 dairelere

bakıldığında ise 134 bin lira gibi bir taban fiyatla başlasa da; Kemalpaşa’nın kırsal yerleşim yerlerinin çok olmasından ötürü fiyat düşüklükleri bundan kaynaklanabiliyor. Bu dairelerin tavan fiyatları ise 650 bin lira olarak göze çarpıyor. 4+1, 5+2, 8+1 vb diğer kategorideki fiyatlarda 135 binden 1 milyona kadar alıcı buluyor. Bu durum binanın yeri ve lükslüğüne göre farklılık gösteriyor.

Haberin Devamı
Satılık villaların

taban fiyatları 280 bin liradan başlarken tavan fiyatları ise 1 milyona alıcı bulabiliyor.

Kemalpaşa’da güncel satılık arsalar

Bölge Raporu: Kemalpaşada Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Kemalpaşa’da güncel gayrimenkul

kiralık fiyatlarında

hareketlilikler gözlemleniyor. İlçede farklı daire türleri olmakla beraber geniş aileler için 5+1 villa ve daire tipi kiralık ilanlar da bulunuyor. İlçede satılık arsalara baktığımız zaman, ilçenin tarım bölgesi olması nedeniyle ön plana zeytinlik ve kiraz bahçeleri çıkıyor.

Kemalpaşa’da satılık arsa fiyatları

zeytinlik ve kiraz bahçelerinde 25 bin lira gibi taban fiyatlarla müşteri bulabilirken ticari ve sanayi imarlı arazilerin fiyatları ise 60 milyon gibi rakamlarla müşterisini bekliyor.

Konut imarlı arsalar

Bölge Raporu: Kemalpaşada Güncel Gayrimenkul Fiyatları

Konut

imarlı arsalara baktığımız zaman ise taban fiyatların 85 bin liradan başladığını rahatlıkla görüyoruz. Metrekaresi ve bulunduğu konum arsaların fiyatlarında en önemli belirleyici etkenlerin başında gelebiliyor.

Kemalpaşa’da imarlı konut fiyatlarına

baktıldığı zaman 85 bin lira gibi taban fiyatlarla alıcı bulurken tavan fiyatlar ise 8 milyon 500 bine kadar yükseliyor. Tüm veriler

milliyetemlak.com

üzerinde yer alan ilanlara/verilere göre hazırlanmış ve verilmiştir.