Gayrimenkul Haberleri Kemerburgaz'ın 'butik' alışveriş merkezi

Kemerburgaz'ın 'butik' alışveriş merkezi

Son Güncellenme:

Türkiye'nin 'butik alışveriş merkezi' konsepti ile inşa tasarlanan ilk alışveriş merkezi Kemermall, Eylül 2006'da kapılarının ziyaretçilerine açıyor

Kemerburgazın butik alışveriş merkezi

Ferko İnşaat'in Kemerburgaz Göktürk'te  yaptığı Kemermall Alışveriş Merkezi eylül ayının sonunda açılıyor. Birçok ünlü markayı Göktürk'e taşımakla birlikte aynı zamanda eğlence ve  sporu da aynı mekanda sunmak üzere projelendirilen Kemermall, butik alışveriş merkezi konsepti ile tasarlandı.

Haberin Devamı

Çelik konstrüksiyon üzerine alüminyum dış cephe giydirme dış cephesi ile Göktürk'te yeni bir mimari tarz sergileyen Kemermall'da modern iklimlendirme sistemleri, yürüyen merdivenler, panaromik asansörler, yük asansörleri, bina içinde kablosuz internet erişimi, kameralı güvenlik sistemi, özel trafo, jeneratör, su deposu, özel depo alanları, 200 araçlık otopark gibi mağazaların ve ziyaretçilerin ihtiyaç duyabileceği her türlü donanıma yer verildi.

Butik otel tarzını Türkiye'ye getiren yatırımcılardan biri olan Ferko İnşaat, bu alanda ilk olarak Beylerbeyi Bosphorus Palace Butik Otel'i hayata geçirdi. Firma, yurt içinde ve yurt dışında endüstriyel yapı, otel, ofis, konut mekanları olmak üzere çok sayıda projeye imza attı.