Güncel Kylie Jenner'ın Evini Dudaklar Saracak!

Kylie Jenner'ın Evini Dudaklar Saracak!

Son Güncellenme:

.

Kylie Jennerın Evini Dudaklar Saracak

Eğer Architectural Digest’in Ekim sayısının Yeni Yaratıcılar bölümündeki George Venson duvar kağıtlarına tutulduysanız, merak etmeyin yalnız değilsiniz. 2014 yılında Venson tarafından kurulan Voutra, ünlüleri de kendine çekmeyi başardı. Duvar kaplamaları kıvrılan yılan modellerinden Ballet Russe dansçıların figürlerine kadar çok seçenekli olsa da ünlülerin tercihi büzülen, kıvrımlı dudaklardan yana. Dudakların kendisi kadar göz alıcı duvar kağıtları hem Kylie Jenner’ın yeni dekore ettiği glam room’u hem de Samira Wiley ve yeni eşi Orange is the New Black dizisinin senaristi Lauren Morelli’nin ofisini renklendirdi. Venson çoğu zaman yüksek kazançlı yıldızların kendi tasarımlarına ilgili olduklarının önceleri farkında olmadığı belirtse de bunun aynı zamanda tatmin edici olduğunu da ekliyor. Hemen hemen herkesin beğenisi kazanan ve kısa bir süre içinde üne kavuşan Venson büyük hayranlık uyandırmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Duvarların dili olsa da konuşsa!

Kylie Jennerın Evini Dudaklar Saracak

Yaptığı seçimlerden anlaşılacağı üzere, kendi kozmetik markasını genç yaşında yukarılara taşıyan Kylie Jenner, çizgisinden ödün vermiyor. Pembe ve beyaz tonlarının sıklıkla kullanıldığı bu odada aynı tonlarda berjerler, puflar ve ortamı sıcak gösteren neon ışıklı tabelalar, minik ampullerle çevrelenmiş aynalar mevcut. Kendisiyle bir hayli özdeşleşmiş olan dudak motifli duvar kağıtları ise işin en göze hitap eden noktası. Tasarımın ve dekorun alt metni, makyajın sadece insan cildine yapılmayacağını vurgular nitelikte. Evlerin dokunulan yerlerini yani ciltleri duvarlarıdır. Duvarların makyajı ise en iyi bu şekilde yapılır. Hal böyle olunca, sevenlerinin aklında bazı sorular yer ediniyor. Acaba Kylie Jenner açma niyetinde olduğu kreşte nelerden ilham alacak? Esin kaynağı yön değiştirebilecek mi? Yoksa çizgisini korumaya devam mı edecek?

Haberin Devamı

Dudak ikonu denilince…

[embed]https://www.instagram.com/p/BaCgGcalECC/?taken-by=kyliejenner[/embed] Kylie’nin en sıkı takipçilerinin de bu duruma uzaktan seyirci olacağı düşünülmüyor. Eminiz ki onlar da sadece duvarlarını boyamakla kalmaz, vücutlarını, dolaplarını, şifonyerlerini boyamayı ihmal etmez, hatta çantalarının dış yüzeyini dahi kaplarlar.

Kylie Jennerın Evini Dudaklar Saracak

İşin popüler boyutunun avantajlarından yararlanacak kişi ise yine tasarımcı Venson. Böylelikle Venson’ın yarattıkları sadece duvarlarla sınırlı kalmayacak, geniş kitlelere hitap edecek ve daha başka alanlarda da dallanıp budaklanacak. Valizler, mumlar, abajurlar, ve seçilmiş giysiler… George Venson imzalı Kylie Jenner öncülüğünde ilerleyen bu akım bir süreliğine çok ses getirecek, bizden söylemesi.