Dekorasyon Masallardan Fırlamış Gibi: Minneapolis Heykel Bahçesi

Masallardan Fırlamış Gibi: Minneapolis Heykel Bahçesi

Son Güncellenme:

.

Masallardan Fırlamış Gibi: Minneapolis Heykel Bahçesi

Minneapolis her yıl farklı ülkelerden gelen binlerce turisti ağırlayan önemli turistik bölgelerden biri. Çocuklara, gençlere ve ailelere uygun birçok farklı alternatif ile, ziyaretçilerin güzel vakit geçirmelerini ve ülkelerine keyifli şekilde dönmesini sağlıyor. Minneapolis doğal yapısı ve eşsiz güzelliği ile ziyaretçileri kendisine çekerken bir yandan da tarihi dokusuyla onları etkisi altına alıyor. 3-4 günlük bir tatil planının ideal süre olacağı şehirde ziyaretçiler doğanın tadını çıkartırken yeşilin ve denizin de keyfine varıyor. Minneapolis içerisinde bulunan birçok turistik yer ile ziyaretçileri bambaşka diyarlara götürüyor.

Haberin Devamı

Masallardan Fırlamış Gibi: Minneapolis Heykel Bahçesi

Ziyaretçilerin bölgede ziyaret etmeyi en çok tercih ettiği yerler içerisinde Rembrandt, Hogarth, Gainsborough gibi ünlü sanatçılarının eserlerinin bulunduğu Walker Art Gallery, 53 metrelik ihtişamlı bir şelaleye sahip Minnehaha Park, içerisinde birbirinden farklı aktiviteler yapma fırsatı sunan Lake Calhoun, şık ve ilgi çekici heykellere sahip Minneapolis Sculpture Garden karşımıza çıkıyor. 7'den 70'e herkesin merakla ziyaret ettiği Minneapolis Heykel Bahçesi ise ülkenin en önemli ziyaret noktalarından biri. Bahçeyi yakından tanıyalım mı?

Estetik Heykeller Diyarı

Masallardan Fırlamış Gibi: Minneapolis Heykel Bahçesi

Heykel bahçesi, şehrin tam merkezindeki Vineland Caddesi üzerinde bulunuyor. 1988 yılında açılan bahçe, Walker Art Gallery koleksiyonundan 40 üzeri esere ev sahipliği yapıyor. 450 dönümlük bir alan üzerinde bulunan Minneapolis Heykel Bahçesi'nde, şehrin önemli sembolü haline gelmiş olan Spoonbridge and Cherry heykelleri yer alıyor.

Haberin Devamı

Masallardan Fırlamış Gibi: Minneapolis Heykel Bahçesi

Minneapolis Heykel Bahçesi, içerisinde Gog ve Magog, Koltuk - Bacak tablosu, Ahtapot, X, Geometrik Fare, Sky Pesher gibi birbirinden farklı heykellere de ev sahipliği yapıyor. Ülkenin en önemli heykel bahçelerinden biri olan bu doğal güzellik bir yandan sizi sanatla buluştururken diğer yandan da sonsuz bir özgürlük hissi ile içinizi kıpır kıpır ediyor.

Doğa ile İç İçe Bir Gezi

Masallardan Fırlamış Gibi: Minneapolis Heykel Bahçesi

Minneapolis Heykel Bahçesi yeşiller içerisinde, sessiz, sakin ve huzurlu bir deneyim yaşamak isteyen ziyaretçiler için en ideal bölge. Heykel bahçesi güzel havalarda ziyaretçilerin yürüyüş, koşu ve yoga yaptığı bir aktivite alanına dönüşüyor. Park, ziyaretçilerin hem turistik anlamda gezip görebileceği hem de hafta sonu arkadaşlarıyla gezip dolaşabileceği bir yer olma özelliği taşıyor. Heykel bahçesi daha çok ziyaretçiyi ağırlamak üzere haftanın her günü 06:00 - 22:00 saatleri arasında açık oluyor. Bir yandan yeni kültürler tanırken bir yandan da huzurlu ve doğa ile iç içe tatil yapmak isteyen turistler için Minneapolis Heykel Bahçesi, Minneapolis'e gidildiğinde kesinlikle ziyaret edilmesi gereken yerler arasında ilk sırada yer alıyor.