Dekorasyon Yılbaşı Tatili İçin İstanbul'a Yakın Kaçamak Noktaları

Yılbaşı Tatili İçin İstanbul'a Yakın Kaçamak Noktaları

Son Güncellenme:

.

Yılbaşı Tatili İçin İstanbula Yakın Kaçamak Noktaları

Bu sene yeni yıla girerken İstanbul'a yakın, farklı bir mekanda olmak istiyorsanız, bu yazımızı okumadan plan yapmayın. Yılbaşı gecesinden küçük bir kaçamak yapmaya ne dersiniz? Romantik, eğlenceli ya da huzurlu... Hayalinizdeki yılbaşı geceniz nasıl? Birkaç dostunuzla mı, sevgilinizle mi ya da büyük bir arkadaş topluluğuyla mı? Cevabınız ne olursa olsun, size uygun bir yılbaşı gecesi alternatifi mutlaka bulacaksınız. İşte mükemmel bir yılbaşı tatili yapmanızı sağlayacak, İstanbul'a yakın kaçamak noktaları:

Haberin Devamı

Abant Tabiat Parkı

Eğer kartpostallardaki gibi bir yılbaşı hayal ediyorsanız, Abant Gölü çevresi tam size göre. Yazın yeşilin mavi ile dans ettiği bu yerde, kışın yılbaşında yeşil ve beyazın huzurunu yakalayabilirsiniz. Romantik bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenlerin tercih edebilecekleri Abant'ta, göl kenarında yürüyüş yapabilir, çevrede bulunan mekanlarda mangalda sucuk ekmek yiyebilirsiniz. Konaklama olarak günlük kiralık evleri tercih edebilir ve böylece yılbaşı gecesi eğlencesini çok daha ekonomik hale getirebilirsiniz. Abant bölgesindeki

günlük kiralık ev

seçeneklerine göz atarak rüya gibi bir yılbaşı geçirebilirsiniz.

Bir Not: İstanbul'a yaklaşık 280 km uzaklıkta olan Abant'a direkt bir otobüs bulunmuyor. Bu nedenle yılbaşı tatili için kendi özel aracınızla gitmeniz en doğru seçim olacaktır.

Ağva

İstanbul'a 1-2 saatlik mesafede (yola çıkacağınız bölgeye göre süre değişecektir) bulunan Ağva, arkadaşlarıyla birlikte eğlenmek isteyen ya da sevgilisiyle romantik saatler geçirmek isteyenler için harika bir tercih olabilir. Ağva'da yılbaşı gecesine özel bir ev kiralayıp geceyi şöminenin başında geçebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Ağva'daki

Haberin Devamı
günlük kiralık evlere

bakmak. Dilerseniz beraberce TV kanallarına bakabilir, tombala oynayabilir ya da sohbet edebilirsiniz. Gece boyu farklı bir ev ortamında ve huzur dolu bir atmosferde olmak, 2017'ye girerken sevdiklerinizle romantik bir ortamda bulunmak yılın tüm stresini üzerinizden atmanızı sağlayacak.

Polonezköy

Doğayla baş başa olmak isterseniz, İstanbul'un uzak sınırları içerisinde yer alan Polonezköy'e de gidebilirsiniz. Bu küçük Polonyalı köyünde yılbaşını müzik ve yemek eşliğinde kutlayabileceğiniz restoranlar bulunuyor. Zevkinize uyan bir program seçip ardından civarda bulunan şirin günlük kiralık evlerde kalabilirsiniz. Ertesi gün, yılın ilk brunch'ını da doğa içerisinde doğal köy kahvaltısıyla yapabilirsiniz.

Büyükada

Bu sene İstanbul'a son kez yakanın karşısından bakayım derseniz, Büyükada size hem manzarasıyla hem birbirinden şirin deniz gören evleriyle, hem de sahil kenarındaki restoranlarıyla harika bir yılbaşı vadediyor. Büyükada'da yılbaşı gecesine özel program yapan bir sürü mekan bulmak mümkün. Dilerseniz bu mekanların eğlenceli programlarıyla tüm senenin kurtlarını dökebilir, ardından gece için kiraladığınız evinizde kendinizi adanın huzuruna bırakabilirsiniz. Aradığınız standartlardaki evi bulmanız da çok kolay. Şehir, ilçe ve fiyat aralığı girerek Büyükada'daki

Haberin Devamı
günlük kiralık evlere

bakabilirsiniz. Ertesi gün, yepyeni bir yılda eve vapur ile dönerken kendinize sıcacık bir çay ve simit de ısmarlamayı unutmayın.