Son Dakika HaberlerSon Dakika HaberlerSon Dakika Haberler
Son Dakika
Gündem
Yazarlar
Ekonomi
Dünya
Resmi İlanlar
  • UzmanPara
  • Skorer
  • Cadde
  • Pembenar
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
  • Son Dakika
  • Gündem
  • Yazarlar
  • Ekonomi
  • Dünya
  • Resmi İlanlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
UzmanPara
AnasayfaBorsaDövizAltın
Skorer
AnasayfaCanlı SkorFikstürPuan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Teknoloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet ÇocukOyunEğitimKültür SanatMilli PiyangoYerel HaberlerPazarEgeGazete ArşiviMilliyet ExecutiveMilliyet ArkeolojiMilliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
KünyeReklamÜyelik
  • Twitter icon
  • Instagram icon
  • Youtube icon
  • Tiktok icon
© Copyright 2025 Milliyet.com.tr | Giriş Yaptığınız taktirde kullanım koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Son Dakika Haberler
GündemHaber turu
  • Paylaş:
  • Twitter icon
HaberlerGündem Haberleri

Haber turu

02.03.2009 - 14:16 | Son Güncellenme: 02.03.2009 - 15:36

TwitterLinkedinFlipboardLinki Kopyala
TwitterLinkedinFlipboardE-postaLinki KopyalaYazı Tipi

DTP'li belediye başkan adayı, domuz bağı ile bağlanıp, üzerine benzin dökülerek yakıldı.

1/4Haber turu

DTP'Lİ ADAYI DİRİ DİRİ YAKTILARANTALYA'nın Finike İlçesi'nde taşeron inşaat işleri yapan Van'ın Erciş İlçesi DTP İl Genel Meclisi adayı 45 yaşındaki Bişar Kaya, domuz bağıyla elleri ve ayaklarından ters şekilde bağlayıp, üzerine benzin döken iki çalışanı tarafından diri diri yakılarak öldürüldü. Gözaltına alınan şüpheliler, öldürdükleri Kaya'dan aldıkları değeri 90 bin TL'yi bulan senetleri çevre esnafın da paraya çevirip eğlence mekanlarında yediklerini söyledi.Olay, geçen cumartesi Finike'ye bağlı Hasyurt Beldesi'nde meydana geldi. Haber alamadığı amcası Bişar Kaya'yı aramaya başlayan Vedat Kaya ve diğer akrabaları, dün Kaya'nın ortağı olduğu kooperatife ait inşaat halindeki 13 katlı binanın birinci katında yangın çıktığını öğrenince hemen olay yerine gitti. Jandarma ekipleriyle birlikte binaya gelen akrabaları, Kaya'nın yanmış cesediyle karşılaştı. Vücudunun tamamına yakını yanan Kaya'nın ayaklarının ters döndüğü ve bulunduğu şekil itibariyle yanmadan önce bağlanmış olduğu anlaşıldı. Olay yerinde inceleme yapan jandarma, Kaya'nın elleri ve ayaklarının domuz bağı da denilen ters şekilde iple bağlandıktan sonra üzerine benzin dökülerek yakıldığını tespit etti.BENZİN DÖKÜP YAKMIŞLARSoruşturma başlatan jandarma, Bişar Kaya'nın yanında çalışan ve kısa bir süredir ortalıkta gözükmeyen 19 yaşındaki Selman Çiftçi ile 18 yaşındaki Deniz Bilgiç'i yakalayarak gözaltına aldı. Sorgularında suçlarını itiraf eden şüpheliler, Bişar Kaya'nın yanında kaldıklarını söyledi. Kaya'ya ait 90 bin TL'lik senedi aldıklarını belirten şüpheliler, ayaklarından domuz bağıyla bağladıktan sonra benzin dökerek yaktıklarını itiraf etti. Şüpheliler, Kaya'dan aldıkları senetleri çevredeki esnafta paraya çevirerek eğlence mekanlarında harcadıklarını öne sürdü. Kaya'nın üzerinde bulunan saat ve yüzüğü de aldıkları anlaşılan şüpheliler adliyeye sevk edildi.Akdeniz Üniversitesi Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırılan Kaya'nın otopsisinde, kesin ölüm nedeninin yanma olduğu anlaşıldı. Cesedin el ve ayaklarının da tamamen yandığı belirlendi. Bişar Kaya'nın 3- 4 yıldır Finike'de yaşadığı vurgulandı.Akif ARICI- Suat SÖĞÜT/FİNİKE (Antalya), (DHA)

2/4Haber turu

17 YAŞINDAKİ KIZA CİNSEL TACİZE 13 GÖZALTI! TOKAT'ta, 17 yaşındaki N.D. adlı kıza cinsel tacizde bulundukları iddia edilen 13 kişi gözaltına alındı. 2 şüpheli sorgu sonrası serbest bırakılırken, mahkemeye çıkartılan F.A. tutuklandı, diğer 10 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.Tokat'ta park halindeki bir aracı kontrol eden Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri araçta bulunan 4 kişinin, genç bir kıza tacizde bulunduğunu tesbit etti. Soruşturma başlatan polis ekipleri, 17 yaşındaki N.D.'ye 4 ay süreyle çeşitli zamanlarda tacizde bulunduğu iddia edilen 13 kişiyi gözaltına aldı. Emniyet'te sorguları yapılan şüphelilerden 2'si serbest bırakılırken, Adliye'ye sevk edilen ve tutuklanma istemiyle mahkemeye çıkarılan şüphelilerden F.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Y.A., B.S., Y.K., İ.B., A.Ş., C.D., T.G., İ.D., C.D. ve M.D. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. (DHA)

3/4Haber turu

ÇOCUKLARINI GÖSTERMEYİNCE BIÇAKLADI ESKİŞEHİR’de 29 yaşındaki Ömer Kocaoğlu, ayrıldığı eşinin birlikte yaşadığı aynı yaştaki Taner Çalışkan'ı bıçaklayarak yaraladı. Batıkent Mahallesi Dumluca Sokak’ta dün saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda, Ömer Kocaoğlu, daha önce imam nikahı ile birlikte yaşadığı ve bir süre önce ayrıldığı Saadet Dönmez’in evine giderek, 2 çocuğunu görmek istedi. Ancak, Saadet Dönmez'in kendisinden ayrıldıktan sonra birlikte yaşamaya başladığı Taner Çalışkan, Kocaoğlu'na oğulları 10 yaşındaki Berk ile 7 yaşındaki Burhan’ı göstermedi. Kocaoğlu, bu nedenle tartıştığı Çalışkan'ı bıçaklayarak yaraladı. Taner Çalışkan 112 Acil Servis ambulansıyla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, olayın ardından kaçan Ömer Kocaoğlu yakalanarak gözaltına alındı. Kocaoğlu, “Daha önce Saadet Dönmez ile imam nikahlı olarak yaşamıştık ve 2 oğlumuz olmuştu. Saadet’i cep telefonundan arayarak çocuklarımı görmek istediğimi söylemek istedim. Ancak telefona Taner Çalışkan çıktı ve çocuklarımı göremeyeceğimi söyleyerek bana küfür etti. Eve gittiğimde bana çocuklarımı göstermeyince aramızda kavga çıktı” dedi. Hastanede tedavi altına alınan Taner Çalışkan’ın hayati tehlikesinin bulunduğu, Ömer Kocaoğlu’nun ise sorgusunun ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi. (DHA)

4/4Haber turu

YEĞENİ İLE İLİŞKİYE GİRENİ ÖLDÜRDÜ! ADANA’da 36 yaşındaki Ümit Arıkan, yeğeni 22 yaşındaki Ç.A. ile evlenme vaadi ile ilişkiye girdiği iddia edilen ve daha sonra evlenmekten vazgeçen 34 yaşındaki Serdar Omurca’yı evinde tabancayla öldürdü.Olay, Ziyapaşa Mahallesi 8 sokak 34 numaralı evin 3'üncü katında saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Aynı pastanede çalışan Serdar Omurca ve Ç.A., bir süre önce arkadaşlık yapmaya başladı. İddiaya göre Omurca, genç kızı evlenme vaadi ile kandırarak ilişkiye girdi. Durumu annesi 39 yaşındaki Serpil Arıkan’a anlatan genç kız, Omurca’nın kendisi ile evleneceğini söyledi. Bunun üzerine Serpil Arıkan kızı ve erkek kardeşi Ümit Arıkan’ı yanına alarak düğünü konuşmak için Serdar Omurca’nın evine gitti. Burada çıkan tartışmada Serdar Omurca evliliğin olmayacağını belirterek sevgilisi ve ailesini evden kovdu. Bunun üzerine çiftçi Ümit Arıkan üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabanca ile Serdar Omunca’yı baş ve göğsünden olmak üzere 5 yerinden vurarak öldürdü. Daha sonra ablası ve yeğeni ile kaçmak isterken “Namusumu temizledim” diye bağıran Arıkan, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. Gözaltına alınarak polis karakoluna götürülen Arıkan ilk ifadesinde, “Yeğenim ile ilişkiye girmiş. Evleneceğini söylemiş. Ben kendilerine ‘düğün yapın, tüm ev eşyalarınızı ben alacağım’ dedim. Ancak konuşmak için gittiğimizde Serdar, evliliğin olmayacağını söyleyince çıkan tartışmada kendimi kaybettim” dedi.

EN ÇOK OKUNANLAR
Sivastaki cenazede neden maske taktılar Yanlış biliyoruz: 2 koku keneyi çekiyor
Sivas'taki cenazede neden maske taktılar? Yanlış biliyoruz: '2 koku keneyi çekiyor'
Müşteriyken ‘ürün’ olduk
Müşteriyken ‘ürün’ olduk
İngiliz basını ‘korku hikâyesi’ yazdı: ‘Kayıp kalp’ otopside
İngiliz basını ‘korku hikâyesi’ yazdı: ‘Kayıp kalp’ otopside
Survivora veda eden isim belli oldu Giderken takım arkadaşlarıyla tartıştı
Survivor'a veda eden isim belli oldu! Giderken takım arkadaşlarıyla tartıştı
EN ÇOK OKUNANLAR
Galatasaray Şampiyonluk kutlaması ne zaman, nerede Yenikapı Galatasaray şampiyonluk kutlaması hangi sanatçılar sahne alacak
Galatasaray Şampiyonluk kutlaması ne zaman, nerede? Yenikapı Galatasaray şampiyonluk kutlaması hangi sanatçılar sahne alacak?
Deprem mi oldu, nerede deprem oldu - Son Dakika: Kandilli/AFAD deprem haberleri 24 Mayıs 2025 Cumartesi (Bugünkü Son Depremler Listesi)
Deprem mi oldu, nerede deprem oldu? - Son Dakika: Kandilli/AFAD deprem haberleri 24 Mayıs 2025 Cumartesi (Bugünkü Son Depremler Listesi)
Kurban Bayramı Ne Zaman, Tatili Kaç Gün Kurban Bayramı tatili uzatıldı mı Son dakika bayram tatili açıklaması
Kurban Bayramı Ne Zaman, Tatili Kaç Gün? Kurban Bayramı tatili uzatıldı mı? Son dakika bayram tatili açıklaması
AÖF GİRİŞ e-devlet | AÖF sınav giriş belgesi e-devlet nasıl alınır AÖF sınavları ne zaman, saat kaçta
AÖF GİRİŞ e-devlet | AÖF sınav giriş belgesi e-devlet nasıl alınır? AÖF sınavları ne zaman, saat kaçta?
Yazarlar
Tunca Bengin
Tunca BenginHepiniz suçlusunuz!..
Melih Aşık
Melih AşıkMİLLETİN GÜCÜ...
Ali Eyüboğlu
Ali EyüboğluBir reklamcının Aleyna Tilki anısı
Deniz Kilislioğlu
Deniz KilislioğluVatikan müzakere adresi olabilir mi?
Gözden Kaçmasın
ABDde federal yargıç, Trump yönetiminin Harvard kararını durdurdu
ABD'de federal yargıç, Trump yönetiminin Harvard kararını durdurdu
Kanlı eldivenler rekor fiyata satıldı Abraham Lincolnün eşyaları vakfın borçlarını kapatacak
Kanlı eldivenler rekor fiyata satıldı! Abraham Lincoln'ün eşyaları vakfın borçlarını kapatacak
Haitide silahlı çete kasabaya saldırdı: 50 ölü
Haiti'de silahlı çete kasabaya saldırdı: 50 ölü
Londrada binlerce kişi, İngilterenin İsraile silah satışını protesto etti
Londra'da binlerce kişi, İngiltere'nin İsrail'e silah satışını protesto etti
Önerilen Haberler
Lisede dehşet Kız öğrenci arkadaşını bıçaklayıp kaçtı
Lisede dehşet! Kız öğrenci arkadaşını bıçaklayıp kaçtı
ABDde federal yargıç, Trump yönetiminin Harvard kararını durdurdu
ABD'de federal yargıç, Trump yönetiminin Harvard kararını durdurdu
Türkiyede ilk: Kara kuru sistemi hayata geçirildi
Türkiye'de ilk: 'Kara kuru' sistemi hayata geçirildi
TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlundan Kaan mesajı: Suudi Arabistan uzun zamandır ilgileniyor
TUSAŞ Genel Müdürü Mehmet Demiroğlu'ndan Kaan mesajı: Suudi Arabistan uzun zamandır ilgileniyor!
milliyet logomilliyet logodemiroren logo
  • Haberler
  • Son Dakika Haberleri
  • Gündem Haberleri
  • Spor Haberleri
  • Ekonomi Haberleri
  • Dünya Haberleri
  • Magazin Haberleri
  • Otomobil Haberleri
  • Teknoloji Haberleri
  • Eğitim Haberleri
  • Gazete Haberleri
  • Yerel Haberler
  • Seçim Sonuçları
  • Künye

Pembenar

  • Astroloji
  • Rüya Tabirleri
  • Burç Uyumu
  • Yükselen Burç
  • Gebelik Hesaplama
  • Yemek Tarifleri
  • Çorba Tarifleri
  • Kek Tarifleri
  • Kurabiye Tarifleri
  • Tatlı Tarifleri
  • Pasta Tarifleri
  • Kahvaltı Tarifleri

Uzmanpara

  • Altın Fiyatları
  • Canlı Borsa
  • Döviz Kuru
  • Kripto Para
  • Gram Altın
  • Yarım Altın
  • Çeyrek Altın
  • Dolar Kuru
  • Euro Kuru
  • Döviz Çevirici
  • Yüzde Hesaplama
  • Altın Hesaplama
  • KDV Hesaplama
  • Yaş Hesaplama
  • Zam Hesaplama
  • Kredi Hesaplama
  • Metrekare Hesaplama
  • 2025 Milli Piyango Sonuçları
  • 2025 Ramazan Ne Zaman
  • 2025 İstanbul İmsakiye
  • Güzel Sözler
  • Puan Durumu
  • Ramazan
  • Sigorta
  • Namaz Vakitleri
  • Hava Durumu
  • Hız Testi
  • Ayetel Kürsi
  • Rüya Tabirleri
  • Burçlar
  • Instagram Dondurma
  • Instagram Silme
  • Daha Fazla
    • E Okul
    • Türkiye Haritası
    • Yasin Suresi
    • E Devlet
    • Saatlerin Anlamı
    • Marmaray Durakları
    • Metrobüs Durakları
    • Soğuk Espriler
    • Kız İsimleri
    • Erkek İsimleri
    • Bebek İsimleri
    • Deprem Haberleri
    • Kapalı Çarşı Altın Fiyatları
    • Ankara Seçim Sonuçları 2024
    • İzmir Seçim Sonuçları 2024
    • Bursa Seçim Sonuçları 2024
    • Antalya Seçim Sonuçları 2024
    • Konya Seçim Sonuçları 2024
    • Adana Seçim Sonuçları 2024
    • 2018 Seçim Sonuçları
    • 2023 Seçim Sonuçları
    • 2019 Yerel Seçim Sonuçları
    • 2014 Yerel Seçim Sonuçları
  • Oyun
  • Çocuk
  • Nasrettin Hoca Fıkraları
  • Ateş ve Su
  • Atasözleri
  • Daha Fazla
    • Masal Oku
    • Boyama Sayfası
    • Bilmeceler
    • Tekerlemeler
BİZİ TAKİP EDİN
UYGULAMALARI İNDİREBİLİRSİNİZ
  • Appstore'dan İndirin
  • Google Play'den İndirin

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

© 2025 Milliyet.com.tr
  • • Künye
  • • İletişim
  • • Kişisel Verilerin Korunması
  • • Reklam
  • • Arşiv
  • • Üyelik