Teknoloji Google Pixel XL 2 ortaya çıktı

Google Pixel XL 2 ortaya çıktı

12.06.2017 - 11:11 | Son Güncellenme:

Google'ın bu yıl piyasaya sürmesi beklenen yeni akıllı telefonu Pixel XL 2, performans testinde ortaya çıktı. Böylece telefonun teknik özellikleri de netlik kazandı.

Google Pixel XL 2 ortaya çıktı

Google'ın yeni akıllı telefonu Pixel XL 2, GFXBench testinde ortaya çıktı. Geçtiğimiz yıl satışa çıkan Pixel XL'ın halefi olacak Pixel XL 2'nin teknik detayları da bu sayede ilk kez görüldü.

Haberin Devamı

Google Pixel XL 2 ortaya çıktı

5.7 inç ekrana sahip Pixel XL 2’nin ekran boyutu geçtiğimiz yılki modelden biraz daha büyük olacak. Telefon tasarım olaraksa Pixel XL ile hemen hemen aynı görünüyor. Snapdragon 835 işlemciden güç alacal telefonda 4 GB RAM ve 128 GB depolama alanı bulunuyor. Telefonun arkasında 12 MP, ön tarafındaysa 8 MP kamera yer alıyor.

Bazı kaynaklar ise Pixel 2'nin iki değil üç modelle çıkacağını söylüyor. Bunlar Pixel 2, Pixel 2 XL ve Pixel 2 XXL olabilir.

Öte yandan cihaz henüz satışa sunulmadığı için Snadragon 836'ya da geçiş yapılabilir. Bu test ise de daha önceki prototip cihaza ait olabilir.

Google Pixel kullanıcılarına kötü haber

Google, Pixel kullanıcılarına verilen teknik desteğin ne zaman sonra ereceğini resmi olarak açıkladı. Buna göre Pixel ve Pixel XL kullanıcılarına Ekim 2019'a kadar teknik destek verilecek. Google Pixel ve Pixel XL, Ekim 2018'den itibaren de önemli Android güncellemelerini almayacak.