Gündem 007 ciddi bir ilişki istiyor!

007 ciddi bir ilişki istiyor!

27.09.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

James Bond serisinin yeni kitabına imza atan yazar William Boyd, çapkınlığıyla tanınan 007 karakterinin artık ciddi bir ilişki istediğini söyledi!

007 ciddi bir ilişki istiyor

James Bond serisinin yeni kitabı “Solo”nun yazarı William Boyd, kitabın tanıtımında ünlü ajanın maceraları ve özel hayatı hakkında konuştu.
Bond’un yaratıcı Ian Fleming’in 1964’de ölümünden sonra yazarlar Jeffery Deaver, Sebastian Faulks, John Gardner ve Boyd, Bond maceralarını kaleme almayı sürdürdüler ve kitapları resmi Bond serisinin halkaları olarak yayımlandı. Boyd, “Solo”dan önce “A Good Man in Africa” ve “Brazzaville Beach”in yanı sıra Fleming’in karakter olduğu “Any Human Heart” adlı Bond kitaplarını yazdı. İlk Bond kitabını yazmadan önce resmi seriyi onaylayan komisyondan geçebilmek için Fleming romanlarını tekrar tekrar okuduğunu söyleyen Boyd, “Artık Bond araştırmalarında uzman bir ismim” dedi.
Bond’un 45. yaş günü kutlamasıyla başlayan “Solo”da 007’nin bütün ‘kötü huyları’nı devam ettirdiğini söyleyen Boyd, “İçki, sigara içiyor, klasik Bond’dan beklediğiniz her şeyi yapıyor. Fleming’in Bond için yazdığı bütün kötü huyları ben de korudum. Bond, kadınlarla rastgele beraber olmak istemiyor. Bana kalırsa, 007 artık ciddi bir ilişki istiyor” dedi. Favori Bond kızının kim olduğu sorusuna ise Boyd “‘Bond kızı’ tanımını sevmiyorum Ama yine de Honeychile Rider’ı söylerdim” diye cevap verdi.

Haberin Devamı

CraIg mi, Day LewIs mi?

Boyd, “Solo”nun bir Bond filmi olması halinde Bond’u canlandırmasını isteyeceği ideal aktörünün Daniel Day-Lewis olacağını söyledi. Boyd, “Day-Lewis, Fleming’in tarif ettiği Bond’a çok benziyor” dedi. Bond’u sinemada son üç filmdir Daniel Craig canlandırıyor. Serinin sinemadaki 50. yılında gösterime giren “Skyfall”u yöneten Sam Mendes ve Daniel Craig, bir sonraki Bond filminde de birlikte çalışacaklar.