Gündem 1 günde 7 kişi boğuldu

1 günde 7 kişi boğuldu

23.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Dün yurt genelinde yaşanan boğulma vakalarında 7 kişi hayatını kaybetti. İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı Mahallesi Mersin Körfezi açıklarında bir balıkçı teknesi, önceki akşam olumsuz hava şartları sonucu alabora oldu. İhbar üzerine sahil güvenlik ekipleri, bölgeye hareket etti. Ekipler, 3 kişiyi denizden sağ olarak kurtardı. İzmir’de elektrik panoları üreten iş adamı Ertan Gökkılıç (36) ile personeli Ahmet Argon’un (30) ise cesedine ulaşıldı.

1 günde 7 kişi boğuldu

Kurtarılan 3 kişinin, bölgede bulunan balık kafeslerine tutunarak hayatta kaldıkları belirtildi. Ertan Gökkılıç’ın ise yüzme bilmediği belirtilen Ahmet Argon’a yardım etmek isterken onunla birlikte boğulduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Bursa’dan acı haber

Bursa’nın Mudanya ilçesinde 39 yaşındaki Erdinç Kovancıoğlu serinlemek için arkadaşlarıyla denize girdi. Bir süre sonra kaybolan Kovancıoğlu, arkadaşları tarafından bulunarak kıyıya çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan Kovancıoğlu, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Kovancıoğlu’nun evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Bursa’nın Orhaneli ilçesinde de üç arkadaşıyla Göynükbelen Göleti’ne giren Çetin Başay (35) boğularak hayatını kaybetti. Bir kasapta çalışan Başay’ın, evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Koceali’nin Kandıra ilçesinde de denize giren Ersin Ekim, bir süre sonra gözden kayboldu. Cankurtaranlar tarafından sudan çıkarılan Ekim, hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Ekim, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Öte yandan Hatay’ın Dörtyol ilçesinde geçen hafta denizde boğulmak üzereyken kurtarılarak hastaneye kaldırılan 48 yaşındaki polis memuru Murat Say, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. l DHA