Gündem 15 Kasım Kanal D yayın akışı!

15 Kasım Kanal D yayın akışı!

15.11.2016 - 10:28 | Son Güncellenme:

15 Kasım Kanal D yayın akışında izleyiciler tarafından çok izlenen Kısmetse Olur, Hayat Şarkısı, Ben Bilmem Eşim Bilir program ve dizileri bulunuyor. Kanal D yayın akışının tüm haftalarını görmek için resmi internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 15 Kasım Kanal D yayın akışında yer alan her şeyi haberimizde detaylandırdık.

15 Kasım Kanal D yayın akışı

05.30 GENİŞ AİLE / Tekrar

Haberin Devamı

Ulvi ve Cevahir’in amansız mücadelesi devam ediyor. Aynı kızı seven ikili, kızı etkilemek için elinden geleni yapıyor. Sürekli birbirine düşen ikilinin komik hallerine ekranlarınızın başında şahit olabilirsiniz. Kahkaha tufanı yaşayacağınız Geniş Aile 05.30’da Kanal D ekranlarında!

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

06.40 İRFAN DEĞİRMENCİ İLE GÜNAYDIN / CANLI

İrfan Değirmenci İle Günaydın ile tüm sıcak gelişmelerden ve haberlerden anında haberdar olabilirsiniz. Sunduğu her haberi ince ayrıntısına kadar sorgulayan İrfan Değirmenci ile tüm haberler gün yüzüne çıkıyor. İrfan Değirmenci İle Günaydın programı hafta içi her gün Kanal D ekranlarında seyirciler ile buluşuyor.

09.00 KÜÇÜK AĞA/ Tekrar

Haberin Devamı

Anne ve babası ayrılan Mehmet Can’ın onları barıştırmak için yaptığı birbirinden farklı oyunlar Küçük Ağa dizisi ile ekranlara geliyor. Aynı zamanda Mehmet Can’ın yapmış olduğu yaramazlıklar da bir o kadar fazla, çevresindeki herkesi adeta bıktırmış durumda olan Mehmet Can hiç akıllanmayan bir afacandır. Küçük Ağa 09.00’da Kanal D’de!

10.00 RENKLİ SAYFALAR/ CANLI

Gülşen Yüksel ve Müge Dağıstanlı Renkli Sayfalar programında her bölümde farklı ünlüleri konuk ediyorlar. Renkli Sayfalar bu konuklarla sohbet ve eğlence ile devam etmektedir. Renkli Sayfalar 10.00’da Kanal D’de!

12.45 KISMETSE OLUR/ Yeni Bölüm

Kısmetse Olur evinde adaylar gerçek aşkı arıyor! Her hafta düzenli olarak yapılan oylamalar ile birinciler seçiliyor ve bir kişi adayların kaldığı eve veda ediyor. Veda eden kişi yerine başka birisi geliyor ve gerçek aşk arayışı sürekli devam ediyor. Haftanın birincisi olan adayları büyük ödül bekliyor! Kısmetse Olur yeni bölümüyle 12.45’te Kanal D ekranlarında!

16.45 ARKA SOKAKLAR/ Tekrar

Polis Teşkilatında bulunan Rıza Baba ve ekibi İstanbul’un dört bir yanındaki olayları çözmeye devam ediyor. Rıza Baba ve ekibinin elinden neredeyse hiçbir suçlu kaçamıyor. Arka Sokaklar tekrar bölümüyle 16’45’te Kanal D’de!

18.45 ANA HABER BÜLTENİ/ CANLI

Kanal D Ana Haber Bülteni Türkiye’nin gündemine bomba gibi düşen haberleri izleyicilere sunuyor. Araştırmacı haberciliğin en iyi örnekleri Kanal D Haber Bülteninde veriliyor. Kanal D Ana Haber Bülteni hafta içi her gün saat 18.45’te canlı canı Kanal D ekranlarında!

Haberin Devamı

20.00 HAYAT ŞARKISI/ Yeni Bölüm

Melek ve Kerem daha ufacık çocuklarken aileleri tarafından nişanlandırılırlar. Nişanlandıktan sonra farklı şehirlerde yaşamak için yolları ayrılır. Kader oyununu oynamış ve ikili tekrar bir araya gelmiştir. Fakat birçok farklı kişi ve faktör işin içerisine girmiştir. Melek ve Kerem’in hikâyesini anlatan Hayat Şarkısı yeni bölümüyle saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

00.15 YERLİ DİZİ/ Tekrar

02.00 BEN BİLMEM EŞİM BİLİR/ Yeni Bölüm

Ben Bilmem Eşim Bilir Şule Zeybek ve Ufuk Özkan’ın ortak sunumuyla gerçekleşmektedir. Yeni formatıyla beraber izleyicilere daha çok eğlence sunan program reyting rekorları kırmaktadır. Her bölümünde farklı yarışmacılar birbirleriyle kıyasıya mücadele ederler. Şule Zeybek ve Ufuk Özkan’ın sunumuyla Ben Bilmem Eşim Bilir yeni bölümüyle saat 02.00’da Kanal D’de!

Haberin Devamı

04.00 GALİP DERVİŞ/ Tekrar

Galip Derviş kendine has bazı hastalıkları bulunan birisidir. Fakat önemli bir dedektif olarak görev almaktadır. Galip Derviş’in çözemediği olay neredeyse yoktur. Kimsenin göremediği ayrıntıları bir araya getirerek tüm faili meçhul olayları çözmektedir. Her bölüm farklı bir cinayetin peşinde olan Galip Derviş bakalım bu bölüm nasıl bir olayı çözmek için uğraşacak? Galip Derviş 04.00’da Kanal D ‘de.