Gündem 18 Kasım Kanal D yayın akışı listesi!

18 Kasım Kanal D yayın akışı listesi!

18.11.2016 - 13:40 | Son Güncellenme:

Kanal D yayın akışı listesi ile kanalda yayınlanacak olan dizi ve programların başlama saatlerini öğrenebilirsiniz. Kanal D yayın akışı listesi haberimizin devamında sizinle paylaşıldı. Kanal D yayın akışı listesinin detayları haberimizde yer alıyor!

18 Kasım Kanal D yayın akışı listesi

Kanal D oldukça kaliteli yayını ile Türkiye’de bulunan ulusal kanallardan bir tanesidir. Yayın kalitesiyle Kanal D’nin izleyici kitlesi düzenli olarak kanalı takip eder. Kanal D’ nin sıkı takipçilerinin bildiği gibi Kanal D yayın akışı düzenli olarak yayınlanmaktadır. Kanal D yayın akışı, Kanal D’ nin resmi internet sayfasında yayınlanmaktadır. Tüm haftaya dair yayın akışını internet sayfasından görüntüleyebilirsiniz. Kanal D yayın akışında o gün hangi program, saat kaçta ve ipuçlarını bulabilirsiniz. Fakat biz sizler için 18 Kasım Kanal D yayın akışına haberimizde yer verdik. 18 Kasım Kanal D yayın akışında neler olduğunu saatlerini buradan öğrenebilirsiniz. 18 Kasım Kanal D yayın akışında yeni sezonu başlayan Beyaz Show bulunuyor. Eğlenceyi sevenler için benzersiz bir program olan Beyaz Show bugün Kanal D’de! 18 Kasım Kanal D yayın akışını detaylı olarak öğrenmek için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

Tüm Kanallar Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

18 Kasım Kanal D Yayın Akışı

18 Kasım Kanal D yayın akışında; Geniş Aile, İrfan Değirmenci İle Günaydın, Küçük Ağa, Renkli Sayfalar, Kısmetse Olur, Arka Sokaklar, Ana Haber Bülteni, Beyaz Show, Ben Bilmem Eşim Bilir, Güle Güle, Müzik Arası yer alıyor.

Beyaz Show - Yeni Sezon

Beyaz Show yenilenen formatı ile yeni sezona giriş yapıyor. Senelerdir klasik olarak yayınlanan Beyaz Show kaliteli bir talk show programı. Her programda birbirinden farklı ünlü yüz Beyaz Show’a konuk oluyor. Programın sunucusu Beyazıt Öztürk konuk olan herkes ile ayrı ayrı ayrı sohbet ediyor. Yayınlanma süresi boyunca izleyicilere keyifli dakikalar yaşatan Beyaz Show 23.30’da Kanal D ekranlarında seyirciler ile buluşacak. Sınırsız eğlence ve kahkaha yaşamak istiyorsanız Beyaz Show’u sakın kaçırmayın! Beyaz Show’un bu akşam konukları; Hakan Altun, Serenay Sarıkaya, Simge Sağın, Ayla Çelik, Eypio, Özge Ulusoy, Esra ve Sabit.

Haberin Devamı

Kısmetse Olur – Yeni Bölüm

Seda Akgül’ ün sunumuyla Kısmetse Olur saat 12.45’te Kanal D ekranlarında! Kısmetse Olur evinde heyecan devam ediyor. 8 erkek 8 kadın adayın bulunduğu yarışmada adaylar gerçek aşkı arıyorlar. Her hafta yapılan oylamalarda da haftanın birincisi seçiliyor ve ödüle layık görülüyor. Oylamalarda elenen yarışmacılar ise eve veda ediyor. Eve veda eden yarışmacıların yerine yeni yarışmacılar yarışmaya aday oluyor. Bu sayede yarışma dinamik olarak devam etmiş oluyor ve evdeki gerçek aşkı arama heyecanı hiçbir zaman son bulmuyor. Yakışıklı damat adayı Aykut’a her geçen gün bir kişi talip oluyor. Kendisine bu kadar talip olan Aykut acaba hangi gelin adayını kendisine uygun bulup, kabul edecek? Bu sorunun cevabı ve tüm detaylar bugün Kısmetse Olur’da. Sizler de seyirciler olarak Kısmetse Olur’da haftanın birincisini belirleyebiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey Kanal D “ Kısmetse Olur” sayfasına giriş yapıp, istediğiniz adaya oy vermeniz. Hafta sonucunda oylar dikkate alınarak haftanın birincisi seçilecektir.