Gündem 19 Mayıs resmi tatil mi? 19 Mayıs Cumartesi günü...

19 Mayıs resmi tatil mi? 19 Mayıs Cumartesi günü...

17.05.2018 - 14:05 | Son Güncellenme:

19 Mayıs resmi tatil mi sorusu binlerce vatandaş tarafından merak ediliyor. 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı her sene Mayıs ayının üçüncü haftasında coşku içerisinde kutlanıyor. 19 Mayıs'ın bu sene Cumartesi gününe denk gelmesi öğrenciler tarafından 18 Mayıs resmi tatil olur mu sorusunu gündeme getirdi. Peki 18 Mayıs resmi tatil olacak mı?

19 Mayıs resmi tatil mi 19 Mayıs Cumartesi günü...

19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı Mayıs ayının üçüncü haftasında kutlanacak. Binlerce vatandaş 19 Mayıs resmi tatil mi sorusuna yanıt ararken 19 Mayıs'ın bu sene Cumartesi gününe denk gelmesi öğrenciler tarafından 18 Mayıs Cuma okullar tatil olur mu sorusunu gündeme getirdi. Peki Okullar yarın tatil edilecek mi?

Haberin Devamı

19 MAYIS RESMİ TATİL Mİ? 18 MAYIS'DA OKULLAR TATİL EDİLECEK Mİ?

19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı her yıl olduğu gibi bu yılda resmi tatil olarak kutlanacak. 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın bu sene Cumartesi gününe denk gelmesi sebebiyle öğrenciler 18 Mayıs Cuma günü okullar tatil edilir mi sorusuna yanıt aramaya başladı. MEB tarafından konuya ilişkin henüz net bir açıklama yapılmazken geçtiğimiz yıllara bakıldığında 18 Mayıs tarihinde okulların tatil edilmesinin pek mümkün olmadığı gözüküyor.