Gündem BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 19 MAYIS BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ OLDU MU? İŞTE DUYURU

BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 19 MAYIS BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ OLDU MU? İŞTE DUYURU

19.05.2022 - 11:44 | Son Güncellenme:

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı bugün kutlanıyor. Resmi tatil olan 19 Mayıs günü ile ilgili bazı sorular gündeme gelmeye başladı. Genellikle özel günlerde toplu taşıma ücretsiz oluyor. Peki bugün 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? İstanbul, Ankara, İzmir'de 19 Mayıs toplu taşıma bedava mı?

BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ 19 MAYIS BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ OLDU MU İŞTE DUYURU

Son dakika haberleri arasında büyük merakla araştırılan 19 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi sorusunun cevabı yakından takip ediliyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklama vatamdaşları meraklandırıyor. İstanbul, Ankara ve İzmir'de ikamet eden vatandaşlar, yarın toplu taşıma ücretsiz mi öğrenmek istiyor. İşte son güncel durum...

Haberin Devamı

19 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? İSTANBUL, ANKARA, İZMİR...

İSTANBUL

İBB'den yapılan açıklamada, "19 Mayıs perşembe günü İETT seferleri Cumartesi sefer tarifesine göre yapılacaktır. Tüm toplu ulaşım araçları bayram süresince ücretsiz olarak hizmet verecek. Havalimanı hatları ve Adalar'da yapılan seferler uygulamaya dahil değildir." ifadelerine yer verildi.

BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ 19 MAYIS BUGÜN TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ OLDU MU İŞTE DUYURU

ANKARA

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada ise "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda; Toplu taşıma araçları (otobüs, metro, ANKARAY ve teleferik) ücretsiz olarak hizmet verecek." ifadesi yer aldı.

İZMİR

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Marmaray, Başkentray ve İZBAN seferlerinin 19 Mayıs’ta ücretsiz olacağı belirtildi.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın Twitter hesabından, Bakanlığa bağlı Marmaray, Başkentray ve İZBAN seferlerinin 19 Mayıs’taki faaliyetlerine ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada "Marmaray, Başkentray ve İZBAN trenlerimiz 19 Mayıs’ta saat 00.00’dan 23.59’a kadar ücretsiz hizmet verecektir" denildi.