Gündem 2 Aralık SHOW TV yayın akışında hangi programlar yer alıyor?

2 Aralık SHOW TV yayın akışında hangi programlar yer alıyor?

02.12.2016 - 11:25 | Son Güncellenme:

SHOW TV yayın akışında bugün neler var? SHOW TV'de bu akşam Güldür Güldür Show yeni bölümü ile ekrana gelecek. İşte SHOW TV 2 Aralık yayın akışı listesinin tamamı..

2 Aralık SHOW TV yayın akışında hangi programlar yer alıyor

SHOW TV yayın akışı, haftaya her gün olduğu gibi Gelin Evi ile başlıyor.. Nasıl bir gelin adayı olduklarını ispat etmek için 5 gelin adayı her gün birbirinin evlerini ziyaret ediyor, haftanın sonunda 5 tam altın kazanma şansları var. Program 224. bölüm tekrarı ile karşınızda olacak. Bu bölümde 23 yaşında, 2 yıllık evli, muhasebeci Gizem Kırkaplan’ın evine konuk olunuyor. SHOW TV yayın akışı saat 09:30'da Zahide YETİŞ ve Mustafa Karataş'la isimli programla devam ediyor. Zahide Yetiş her cuma olduğu gibi bu bölümdeki konuğu Prof. dr. Murat Karataş olacak. Bu bölümde şans, tesadüf, istiare namazı, uğur, uğursuzluk ve sayıların gizemi konularında bahsedilecek.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın aKışı İçin TIKLAYINIZ!

SHOW TV yayın akışında yer alan bir diğer program da Nursel'in Evi saat 12:00'de yayında. Eski var mısın yok musun yarışmacılarından Nursel ENGİN'in bugünkü konuklarından Merve Ünal tiramisu, browni, iki renkli katmer poğaça ve çıtır kasede karışık kızartma tarifini anlatacak. Programın bir diğer konuğu ise, uzman psikolog Tuğba Yağan ile kötü anıları silmek mümkün mü? travmalarımızdan sonra hayatımıza nasıl devam edebiliriz? Pozitif düşünceye nasıl yönelebiliriz? gibi sorulara cevap aranacak. Yayın akışı saat 13:00'te Gelin Evi programı 225. bölümü ile karşınıza çıkıyor. Yeni bölümde, 24 yaşında, 3,5 yıllık evli, Ev Hanımı Mine Süngü’nün evine konuk olunuyor. Haftanın finali olan Cuma gününde bakalım gün sonunda 5 tam altını kazanmayı kim başaracak. Seda SAYAN ve Uğur ARSLAN'ın sunduğu evlilik programı Evleneceksen Gel 2 Aralık SHOW TV yayın akışında saat 15:00'te canlı yayında olacak. Hayatlarına yepyeni bir sayfa açmak isteyen gelin ve damat adaylarının sesini duyurmak, onlara uygun eş adayını bulmak için ekran karşısına geçiyorlar. Yayın akışı 18:45'te Show Haber ile devam ediyor. Tecrübeli sunucu Jülide ATEŞ'in sunumuyla tarafsız ve doğru haber ve hafta boyunca gündemin nabzını tutmak için ekran karşısına çıkıyor. Gündeme dair son dakika gelişmelerini kaçırmamak için haber saatinde ekran karşısında olun. SHOW TV yayın akışında saatler 20:00'yi gösterdiğinde Ali Sunal'ın sunumuyla Güldür Güldür Show ekranlarınızda olacak. Yeni sezonuyla birlikte canlı yayınlanmaya başlayan program, çok daha komik ve eğlenceli bir hal aldı. Her hafta bir ünlüyü de konuk eden programı kaçırmamak için yayın saatinde ekran karşısında olun. Yayın akışı saat 23:30'da ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla Çarkıfelek ile devam edecek. Bugünkü bölümde Buket Akpunar, Ümit Okur ve Gözde Deniz programda yarışmacı olarak yer alıyorlar.