Gündem 20 yaş Challenge nedir? 20 yaş Challenge kim başlattı, nasıl yapılır?

20 yaş Challenge nedir? 20 yaş Challenge kim başlattı, nasıl yapılır?

06.05.2021 - 21:25 | Son Güncellenme:

Challenge ne demek sorusu son günlerde sıklıkla gündemi meşgule den konulardan. Sosyal medya akımı olarak hayatımıza giren 20 yaş Challenge nasıl başladı, nedir yoğun olarak aranıyor. Peki, 20'li yaş Challenge nasıl yapılır, ne anlama geliyor?

20 yaş Challenge nedir 20 yaş Challenge kim başlattı, nasıl yapılır

Sosyal medyada sık sık Challenge adı altında çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Son günlerde ise 20 yaş Challenge başlığı altında birçok ünlü isimlerden iş insanlarına kadar Türkiye ve dünyada birçok kişi bu akıma uymuş durumda. Peki, Challenge nedir

Haberin Devamı

20 YAŞ CHALLENGE NEDİR? 

Challenge, meydan okuma olarak biliniyor. Söz konusu akım ise Instagram olmak üzere birçok sosyal medya platformunda yoğun ilgi gördü. Fotoğraf veya video paylaşarak akımın devam etmesi sağlanıyor.

20 YAŞ CHALLENGE NASIL YAPILIR?

Kullanıcılar sosyal medyada Challenge için bir konsept belirliyor, yakın arkadaşlarını da bu akıma davet ediyor. Son olarak 20'li yaşlar challenge akımında da 20'li yaşlara ait fotoğraflar kullanılıyor.

Challenge'ın nasıl ve kim tarafından başladığı bilinmese de Milliyet Gazetesi'nden Hanife Baş'ın haberinde değinilen Özcan'ın sözlerinde, 20’li yaş challenge akımından yüz tanıma sistemi üzerine çalışanların yararlanabileceği ifadeleri yer aldı.