Gündem 20 yaşındaki Nurten, sır oldu

20 yaşındaki Nurten, sır oldu

11.08.2008 - 16:16 | Son Güncellenme:

.

20 yaşındaki Nurten, sır oldu

AYDIN'daki halasına gitmek üzere Söke'nin Yamaç Köyü'ndeki evinden çıkan 8 aylık evli 20 yaşındaki Nurten Sürbütavi'den 3 gündür haber alamayan yakınları, hayatından endişe ederek savcılığa ve jandarmaya başvurdu.

Haberin Devamı

Yamaç Köyü'nde oturan Nurten Sürbütavi, geçen cumartesi günü saat 11.00 sıralarında Söke'ye gitmek üzere köy minibüsüne bindi. 8 aylık evli olan Nurten Sürbütavi, Aydın Caddesi, Çınarlı Kahvehane yakınlarında minibüsten indi. Nurten Sürbütavi, minibüs şoförüne, Aydın'daki halasını ziyaret gideceğini söyledi. Ancak, Nurten Sürbütavi, akşam evine dönmedi. Bunun üzerine eşi 24 yaşındaki Halil Sürbütavi, durumu eşinin ailesine bildirdi. Ancak, eşinin ailesi de kızlarını tüm aramalarına rağmen bulamadı. Aydın'daki halasına gitmediği ortaya çıkan genç kadının hayatından endişe eden eşi ve yakınları jandarmaya ve savcılığa başvurdu.

Abla Ayşe Hurma, tüm aramalarına rağmen 3 gündür kardeşinden en ufak bir haber alamadıklarını belirterek, “Hepimiz perişan olduk. En azından hayatta olduğunu bilsek, bir az olsun rahatlayacağız. Başına bir şey gelmesinden korkuyoruz. Kendisini görenlerin Söke Jardarma Komutanlığı'na haber vermelerini rica ediyoruz” dedi.