Gündem 2020 Amorti sorgulama nasıl yapılır? Amorti ikramiyesi nasıl hesaplanıyor? 2020 Amorti rakamları

2020 Amorti sorgulama nasıl yapılır? Amorti ikramiyesi nasıl hesaplanıyor? 2020 Amorti rakamları

31.12.2019 - 19:24 | Son Güncellenme:

Amorti nasıl sorgulanır? Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde en çok aratılan rakamlardan birisi de amorti ikramiyesi. Peki, amorti ikramiyesi hangi sayılara vuruyor? Amorti sorgulama nasıl yapılır? Saat 15.00'te başlayan 2020 Milli Piyango çekiliş sonuçlarında amorti sonuçları saat kaçta belli olacak? Milyonlarca vatandaşın merakla araştırdığı Milli Piyango sonuçlarında amorti sorgulama ve bilet sorgulama ile ilgili merak edilenleri derledik.

2020 Amorti sorgulama nasıl yapılır Amorti ikramiyesi nasıl hesaplanıyor 2020 Amorti rakamları

AMORTİ İKRAMİYESİ NASIL HESAPLANIYOR?

Haberin Devamı

Biletin son rakamına isabet eden ikramiye yarım bilette ikiye, çeyrek bilette dörde bölünerek hesaplanıyor.

2020 Milli Piyango sonuçları açıklanıyor. Saat 15.00 itibariyle başlayan Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde küçük ikramiyelerin ardından büyük ikramiye ve amorti çekilişleri yapılacak. Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi noter huzurunda ve halka açık olarak yapılıyor. Peki, amorti sorgulama nasıl yapılır? Amorti sonuçları saat kaçta açıklanacak?

2020 AMORTİ SONUÇLARI SAAT KAÇTA AÇIKLANACAK?

Milli Piyango yılbaşı çekilişi için heyecan dorukta. 15.00'te başlayan Milli Piyango çekilişinde büyük ikramiye ve amorti rakamlarının çekilişi 20.00 - 21.00 saatleri arasında yapılacak. Amorti sonuçları açıklandığında bilet sorgulama ekranına Milliyet.com.tr'de ulaşabileceksiniz.

Haberin Devamı

MİLLİ PİYANGO AMORTİ SORGULAMA

Milli Piyango sonuçlarında en çok aratılan ikramiyelerin başında amorti ikramiyesi geliyor. Amorti ikramiye alınan biletin son rakamına göre belirleniyor. Milli Piyango bilet sorgulama ekranı Milliyet.com.tr'de. Bilet numaranızı sorgulama ekranına giriş yaparak hızlı sorgulama yapabilirsiniz.

AMORTİ İKRAMİYESİ NASIL HESAPLANIYOR?

Biletin son rakamına isabet eden ikramiye yarım bilette ikiye, çeyrek bilette dörde bölünerek hesaplanıyor.