Gündem 21 Kasım Kanal D yayın akışında neler var?

21 Kasım Kanal D yayın akışında neler var?

21.11.2016 - 11:46 | Son Güncellenme:

21 Kasım KANAL D yayın akışında bulunan haber programları, dizi ve filmleri sizler için bir araya getirdik. İçeriğimizin devamında 21 Kasım KANAL D yayın akışına ait detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz..

21 Kasım Kanal D yayın akışında neler var

KANAL D Doğan Holding bünyesinde yayın yapan, Aydın DOĞAN'ın sahibi olduğu ulusal bir televizyon kanalıdır. Bir çok sevilen dizi ve programı bünyesinde bulundurmaktadır, Show Tv'den sonra en çok Türk dizisi ve filmi yayınlanan Türk televizyonudur. Bütün bir hafta boyunca KANAL D yayın akışında hangi programların yayınlanacağını internet sitesinden öğrenebilirsiniz. 21 kasım KANAL D yayın akışında magazin programları ve sevilen bir çok dizi yer alıyor. KANAL D yayın akışının detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

21 Kasım KANAL D Yayın Akışında Neler Var?

21 kasım KANAL D yayın akışı, güne 06:40'da İrfan DEĞİRMENCİ İle Günaydın programı ile başlıyor. Kendine has tarzı, dürüst, objektif ve cesur yorumlarıyla yeni haftaya İrfan Değirmenci ile merhaba diyebilirsiniz.

21 Kasım KANAL D yayın akışı saat 09:00'da Küçük Ağa dizisinin 50. bölüm tekrarıyla devam edecek. Sinem ile Ali'nin yeniden aynı evde yaşamasıyla, dizinin takipçilerini merak içerisinde bırakan bir bölüm, kaçıranlar için yeniden yayında.

21 kasım KANAL D yayın akışında saat 10:00'da Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunumuyla Renkli Sayfalar yayın olacak. Hafta içi her gün yayınlanan program hergün farklı konuklarla eğlenceli ve keyifli dakikalar geçirmenize sebep oluyor.

Haberin Devamı

21 kasım KANAL D yayın akışında saat 12:45'te herkesi ekrana kilitleyen Kısmetse Olur saat yayında olacak. 284. bölümde Hazal ve Semih'i bir araya getiren final yemeğinde neler yaşandığı büyük merak konusuydu. Bu bölümün tekrarıyla ekranda olacak.

21 kasım KANAL D yayın akışında saat 16:45'te vazgeçilmez dizilerden bir tanesi olan Arka Sokaklar, eski bölümlerinden bir bölümü ile yayında olacak. Rıza baba ve ekibi İstanbul'daki suç çetelerine sokakları dar etmeye devam ediyorlar.

21 Kasım KANAL D yayın akışında 18:45'te Kanal D Ana Haber Bülteni yayında olacak. Serdar CEBE'nin sunuculuğunu üstlendiği haber programı, her haber bülteninde gündeme bomba gibi araştırmalar yapan bir ekip olarak göze çarpıyor.

21 Kasım KANAL D yayın akışı 20:00'de Babam ve Ailesi dizisinin yeni bölümüyle devam edecek. Nilgün ve çocuklarını zor günler bekliyor, bu heyecanlı bölümü kaçırmayın. Saat 00:15'te Vatanım Sensin dizisinin kaçıranlar için 4. bölüm tekrarı Kanal D ekranlarında olacak. Cevdet ailesini Yunan Konağına getiriyor ve artık hiçbir şey eskisi gibi değil.