Gündem 28 Kasım TV8 yayın akışında neler var?

28 Kasım TV8 yayın akışında neler var?

28.11.2016 - 11:44 | Son Güncellenme:

TV8 yayın akışı bugün de izleyicisini ekrana kilitleyecek. TV8 yayın akışı listesinde en çok göze çarpan program İşte Benim Stilim. Yenilenen kadrosu ile yeni sezona devam eden program TV8 yayın akışının bugünkü listesinde saat 15:00’da başlıyor.

28 Kasım TV8 yayın akışında neler var

28 Kasım TV8 yayın akışında bulunan program, film ve çizgi film ve birçok programı sizler için bir araya getirdik. İçeriğimizin devamında 28 Kasım TV8 yayın akışına ait detaylı bilgilere sahip olabilir ve gün içerisinde TV8 yayın akışının ne olduğunu öğrenebileceksiniz.TV8 yayın akışı düzenli olarak kanalın internet sitesinden yayınlanmaktadır. 28 kasım TV8 yayın akışında eğlence programları, magazin programları ve çocuklar için çizgi filmler yer alıyor. Tv8 yayın akışının detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

28 kasım TV8 yayın akışı, tüm TV8 izleyicilerini güne eğlenceli bir şekilde başlatıyor. Her gün olduğu gibi saat 07:00'de eski var mısın yok musun yarışmacısı Furkan DEDE'nin sunumuyla, komik ve ilginç videoların paylaşıldığı Oynat Bakalım 28 kasım TV8 yayın akışında yer alıyor. 28 kasım TV8 yayın akışında yer alan bir diğer program, Maşa ile Koca Ayı isimli çocuk animasyon filmi. Maşa ile Koca ayının aralarındaki eğlenceli maceraların yer aldığı film saat 08:15'te yayında olacak. Aramızda Kalmasın 28 kasım TV8 yayın akışında.. Jess Molho, Funda Özkalyoncu ve Sena Keçeli'nin sunuculuğunu üstlendiği programda, ünlü konuklarla birlikte gündeme dair ve gündem dışı bir çok konu konuşuluyor, program saat 08:30 canlı yayınla karşınızda olacak. 28 kasım TV8 yayın akışında yer alan bir diğer program da Yılmaz Morgül'le Mutlu Günler. , Yılmaz Morgül'ün kendine has tarzı ile hafta içi her gün saat 10:30'da canlı yayınla Tv8 ekranlarında olan program güne eğlenceli bir giriş yapmanız için ekranlarınıza konuk oluyor. Tv8 yayın akışında yer alan beğenilen programlardan bir tanesi de ünlü Türk mimar Selim YUHAY'IN sunumuyla Güle Güle Oturun 13:00'te 39. bölümüyle birlikte yayında olacak. Her hafta bir eve konuk olan mimar, kendine özgü tasarımlarıyla evleri yenilemeye devam ediyor, bakalım bu hafta Selim Yuhay yetenekleriyle bir evi daha nasıl yenileyecek.28 kasım TV8 yayın akışında heyecanla beklenen bir program yeni sezonuyla, yenilenen kadrosuyla sezona bomba gibi bir giriş yapan program İşte Benim Stilim yayında olacak. Öykü Serter'in sunumuyla yayında olacak programın jüriliğini, Kemal Doğulu, İvana Sert, Nur Yerlitaş, Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz yaptığı programda, pazar günü ilk hafta finali yapılmıştı. İlk haftada finalde 10.000 TL para ödülü kazanan ismi Niran Yalaz olmuştu. İşte Benim Stilim saat 15:00'te yayında olacak! Yayın akışı saat 18:15'te Göz6 programının yeni bölümüyle devam edecek. Jess Molho'nun sunumuyla karşınızda olacak programda 8 kadın ve 8 erkek yarışıyor. Kazanan 1. kadın ve 1. erkek'in doğrudan survivor'a katılacağı programda heyecanlı yarış devam ediyor.28 kasım TV8 yayın akışında saat 20:00'de O Ses Türkiye yepyeni bölümüyle yayında olacak. sunuculuğunu Acun ILICALI'nın yaptığı, Jüride Hadise, Sibel CAN, Gökhan, Hakan Özoğuz ve Murat Boz'un yer aldığı Türkiye'nin en beğenilen şarkı yarışması.

Haberin Devamı

Birbirinden güzel seslerin jürileri döndürebilmek için tüm yeteneklerini ortaya koyuyor.

Yazarlar