Gündem Bugün eczaneler açık mı, çalışıyor mu? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda hastaneler, sağlık ocakları kapalı mı?

Bugün eczaneler açık mı, çalışıyor mu? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda hastaneler, sağlık ocakları kapalı mı?

29.10.2021 - 01:44 | Son Güncellenme:

Hastane ve eczane gibi diğer sağlık kurum ve kuruluşları 28 Ekim Perşembe öğlene kadar hizmet verecek. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil olduğundan tüm kamu kurumları kapalı olurken eczaneler de nöbetçi sistemi ile çalışıyor olacak. Peki, bugün eczane ve hastaneler açık mı, kapalı mı? İşte, İstanbul nöbetçi eczaneler...

Bugün eczaneler açık mı, çalışıyor mu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında hastaneler, sağlık ocakları kapalı mı

28 Ekim Perşembe günü yarım gün resmi tatil olduğundan söz konusu kurum ve kuruluşların da yarım gün hizmet vermesi bekleniyor. Eczaneler resmi tatillerde nöbetçilik sistemine göre çalışıyorken hastanelerde de sadece acil bölümlerinde hasta kabulü oluyor. İşte, 29 Ekim'de aile hekimliği ve sağlık ocaklarının çalışma sistemi...

Haberin Devamı

29 EKİM'DE ECZANE, SAĞLIK OCAĞI VE HASTANELER AÇIK MI?

Cumhuriyet Bayramı her yıl resmi tatil olarak kabul edilir ve birçok işyeri ve kamu kurum kuruluşları çalışmalarına ara vermiş olur. 28 Ekim ise yarım gün resmi tatildir. 28 Ekim günü öğleden sonra resmi tatil olduğundan bu saatten sonra eczaneler nöbetçi eczane usulüne göre çalışıyor olacak. 29 Ekim'de de tam gün nöbetçi eczane şeklinde hizmete devam edilecek.

Hastaneler 28 Ekim Perşembe günü öğle saatine kadar tüm bölümlerde hizmetini sürdürecek ancak öğleden sonra sadece acil bölümünde hasta kabulü olacak. Aşı randevusu olanların aşı olmasında hiçbir engel bulunmuyor.

Aile hekimlikleri ve sağlık ocakları da eğer varsa acil ve aşı bölümlerde hizmet verebilecek. Bunun dışında kapalı olacak.

Haberin Devamı

29 EKİM NÖBETÇİ ECZANELER İÇİN TIKLAYIN...